Max Factor False Lash Effect XXL maskaralla loihdit upeat ja näyttävät ripset tilaisuuteen kuin tilaisuuteen

Max Factor False Lash Effect XXL maskaralla loihdit upeat ja näyttävät ripset tilaisuuteen kuin tilaisuuteen

Päivitetty 19.4.2022

Olet sitten menossa kevätjuhliin, häihin, illanistujaisiin tai vaikkapa työpaikan Teams-palaveriin, niin XXL maskaran avulla viimeistelet katseesi!

Patentoidun teknologian, suorityskykyisen full-stretch koostumuksen, avulla kehitetty Max Factorin False Lash Effect XXL ripsiväri pidentää ripsiä näkyvästi jopa 70% venyen ripsien kärkien yli. Uniikki koostumus on tuotettu vastuullisesti, ilman hajusteita, mineraaliöljyjä ja talkkia, joten se sopii kaikkein herkimmillekin silmille.

Pituuden lisäksi ripsiväri antaa ripsillesi e__X__tra volyymia ja eXtra täyteläisyyttä, tahraamatta ja paakkuuntumatta. Parhaan lopputuloksen saat kerrostamalla ripsiväria antaen sen aina hieman kuivahtaa kerrosten lisäämisen välissä. Ripsivärin harjan terälehden muotoiset harjakset saavuttavat kaikkein pienimmätkin ja ohuimmat ripset maksimoiden parhaan lopputuloksen.

Uusin lisäys False Lash Effect ripsiväriperheeseen, XXL ripsiväri on luotu tekemään tuuheammat, pidemmät ja dramaattisemmat ripset. On aika sanoa hyvästit tekoripsille ja korostaa omia aitojasi innovatiivisella koostumuksella, joka pidentää ripsesi niiden tyvestä alkaen.

00020 0039 1 1 (1)

00110 STILLS 0402 1 1 (1)

00030 0089 1 1 (1)

Oletko jo kokeillut palkittu best-seller False Lash Effect maskaraamme, joka tekee ripsistäsi kaksi kertaa tuuheammat? Tuo nimensä mukaisesti irtoripsimäistä tuuheutta ilman paakkuja tai sotkuisuutta. Maskaran ripsiharja on muotoiltu niin, että se erottelee, tuuheuttaa ja saavuttaa pienimmätkin ripset. Se on silikoninen ja kapenee harjan päähän mentäessä, mikä helpottaa levittämistä myös vaikeasti tavoiteltavissa oleviin ripsiin.

Erityinen Liquid Lash Formula tuo maksimaalista tuuheutta ja erottelevuutta ripsiin ikonisen harjapään kanssa. Lopputuloksena kohotetut, täyteläisen runsaat ja näyttävät ripset. Kuin irtoripset ilman hankalaa paikalleen asettamista. Ei lähde varisemaan poskille ja on helppo poistaa tavallisella silmämeikinpoistoaineella.

Kumman sinä valitset?