TRESemmé - kampaamotasoiset hiukset kotikonstein

TRESemmé - kampaamotasoiset hiukset kotikonstein

Julkaistu 7.5.2020

TRESemmé tietää, että upeat hiukset antavat itsevarmuutta jokaiseen päivään. Uudet TREsemmé Biotin+Repair -tuotteet ovat nyt saatavana kauneusosastolta.

TRESemmé on omistautunut luomaan hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, jotka ovat kampaamotasoisia mutta eivät kampaamohintaisia. Kampaamoiden inspiroimat ja kampaamoissa testatut tuotteet auttavat sinua luomaan oman tyylisi ja tuntemaan itsesi juuri kampaamosta tulleeksi joka päivä.

Hiustenhoitovalikoimasta löydät shampoot ja hoitoaineet eri hiustyypeille ja tarpeille – tuotteet niin korjaamaan vaurioituneita hiuksia, kuin antamaan volyymia, tai kiharien hiusten kontrolloimiseen sekä värin säilyttämiseen. Muotoilutuotteiden valikoimamme on laaja ja löydät siitä muun muassa hiuskiinteet ja hiusten lämpösuojatuotteet. Tuotteet auttavat muotoilemaan, kontrolloimaan, luomaan ja suojaamaan sekä raikastamaan hiuksiasi.

Uutta: TREsemmé Biotin+Repair

Föönaus, vaalennus, harjaus, suoristus, värjäys, letitys ja kiharrus vahingoittavat hiuksia. Uusi TRESemmé Biotin + Repair on kehitetty korjaamaan näitä hiustenmuotoilun aiheuttamia vaurioita.

Sisältää hiuksen omaa rakennetta vahvistavan BRO-BOND COMPLEX -seoksen, jossa patentoitu teknologia:

  • vähentää välittömästi hiusten katkeilua
  • palauttaa hiusten tervettä ulkonäköä
  • säännöllisesti käytettynä korjaa hiusta sisältäpäin
  • sisältää biotiinia ja hoitaa hiusta

On jokaisen naisen oikeus näyttää upealta ja tuntea itsensä upeaksi, aivan kuin takana olisi käynti kampaamossa.