XZ Väri – hoitaa ja suojaa värjättyjä hiuksia 

XZ Väri – hoitaa ja suojaa värjättyjä hiuksia 

Päivitetty 9.3.2023

Uudet XZ Väri-tuotteet sisältävät kotimaista betaiinia ja pohjoismaista puolukansiemenöljyä korjaten ja kosteuttaen värjättyjä hiuksia ja tehden niistä terveen kiiltävän näköiset. Kotimaiset XZ-hiustenhoitotuotteet valmistetaan Heinävedellä.

Hiuspohjan ja hiusten kunnolla on merkitystä sekä fyysiseen hyvinvointiin kuin myös omaan kokemukseen ulkonäöstä. Hiusten ja hiuspohjan kuntoon vaikuttavat monet eri tekijät kuten mm. ympäristö, ravinto, hoitotapa sekä kemialliset ja fysikaaliset käsittelyt, jotka hiuksille on tehty. XZ Hiustenhoitorutiineilla voidaan osaltaan tukea hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia tarjoamalla niille esimerkiksi lisäkosteutusta tai hoitavuutta.

ZX Vari kuvitus1 680x350

XZ Väri – hiustenhoitorutiiniin kuuluu kolme tuotetta, jotka on kaikki suunniteltu värjättyjen hiusten tarpeisiin. Värjätyt hiukset kaipaavat usein mietoa pesua, jotta hiusväri kestäisi pidempään. Lisäksi värjätyille hiuksille on tärkeää tarjota korjaavuutta värikäsittelyn jälkeen sekä kiiltoa. Omalle hiuspohjalle ja hiuksille sopiva hiustenhoitorutiini tukee niiden hyvinvointia ja tekee hiusten hoitamisesta helppoa ja vaivatonta. Lisäksi se korostaa omien hiusten parhaita ominaisuuksia.

ZX Vari kuvitus2 680x350

Tutustu tuotteisiin

XZ Väri hoitava ja suojaava shampoo hoitaa ja suojaa käsiteltyjä ja värjättyjä hiuksia. Shampoo kosteuttaa värjättyjä hiuksia tehden hiuksista elinvoimaiset ja luonnollisen kiiltävät. Hoitava koostumus vahvistaa ja korjaa hiuksen rakennetta.

XZ Väri Hoitava ja suojaava hoitoaine hoitaa ja suojaa värjättyjä hiuksia. Hoitoaine kosteuttaa hiuksia tehden hiuksista elinvoimaiset ja luonnollisen kiiltävät. Hoitava koostumus kosteuttaa ja vähentää hiuksien sähköisyyttä, jättäen hiukset pehmeän tuntuisiksi.

XZ Väri kiiltosuihke on hiuksiin jätettävä hoitosuihke, joka on suunniteltu hoitamaan ja suojaamaan käsiteltyjä ja värjättyjä hiuksia. Kiiltosuihke kosteuttaa hiuksia tehden hiuksista luonnollisen kiiltävät ja helpommin käsiteltävät.