WELEDA - jo 100 vuotta kuluttajien rakastamia tuotteita, jotka tekevät hyvää sinulle ja ympäristölle

WELEDA - jo 100 vuotta kuluttajien rakastamia tuotteita, jotka tekevät hyvää sinulle ja ympäristölle

Julkaistu 13.4.2022

Weledan tavoitteena on ylläpitää, parantaa ja elvyttää ihmisten terveyttä. Vuonna 1921 toimintansa aloittanut yritys on tänä päivänä maailman johtava laajakäyttöisen luonnonkosmetiikan valmistaja.

Weledan kaikki tuotteet ovat 100 % luonnollista ja 0 % synteettisiä koostumuksiltaan ja lisäksi tuotteilla on NATRUE –sertifikaatti, joka on yksi luonnonkosmetiikan vaativimpia laatukriteeristöjä Euroopassa. Weledan hajusteita sisältävien tuotteiden tuoksut ovat peräisin luonnollisista, tarkasti valikoiduista öljyistä ja kaikki tuotteet ovat dermatologisesti testattuja.

Joko olet kokenut luonnon voiman ihollasi?

WELEDA SKIN FOOD – LEGENDAARINEN YLEISVOIDE

Tämä kulttituotteen aseman saavuttanut luonnollinen yleisvoide on mm. Weledan myydyin tuote ja se on voittanut lukemattomia palkintoja ympäri maailmaa. Skin Food -voidetta on valmistettu samalla alkuperäisellä reseptillä jo vuodesta 1926 ja se on monien maailmantähtien ja meikkitaiteilijoiden luottotuote. Voiteen raikas ja mieto appelsiinin ja sitruksen tuoksu sekä ravitseva ja kosteuttava koostumus hoitavat tehokkaasti koko vartalon kuivaa ihoa.

SKIN FOOD LIGHT – KEVYEMPI VERSIO ALKUPERÄISESTÄ MENESTYSTUOTTEESTA

Skin Food Light on kevyempi versio alkuperäisestä Skin Food –yleisvoiteesta. Koostumus sisältää ihon suojakerrosta vahvistavaa sheavoita ja rauhoittavaa kamomillauutetta ja siinä on Skin Foodille ominainen mieto ja raikas appelsiinin ja sitruksen tuoksu.

Weleda K-media 2022 kuvituskuva w680 1

Vinkki: Valitse omalle ihollesi sopiva täyteläisempi Skin Food tai kevyempi Skin Food Light -versio tai vaihtele käyttöä ihoalueen tarpeen ja esimerkiksi vuodenaikojen mukaan!

CACTUS KASVOJENHOITOSARJA – PITKÄKESTOISTA KOSTEUTUSTA JOPA 24H

Weledan Cactus -sarjan tuotteet sisältävät viikunakaktusuutetta, jonka polysakkaridit toimivat ”kosteuden magneetteina” iholle. Näin ollen ihon pintakerroksessa oleva vesi - lipidikerros haihtuu paljon hitaammin ja takaavat pitkäkestoisen kosteutuksen iholle. Valitse Cactus -sarjasta täyteläisempi kasvovoide tai kevyempi -emulsio ihosi tarpeiden mukaan. Täydennä hoitavalla ja viilentävällä silmänympärysvoiteella sekä viimeistele Cactus -kasvosuihkeella. Raikas ja kosteutettu tunne ihollesi vuorokauden ympäri! Tuotteet ovat vegaanisia.

Weleda K-media 2022 kuvituskuva w680 2

Weleda tuotteet valikoimassa vain osassa K-Citymarketteja.

Seuraa meitä somessa! IG: @weledafinland Lue lisää Weledasta ja tuotteista: www.weleda.fi