Kauneus
Taika - uusi kotimainen luonnonkosmetiikkasarja

Taika - uusi kotimainen luonnonkosmetiikkasarja

Uusi luonnonkosmetiikkasarja Taika on saapunut K-Citymarketin kauneusosastolle. Sarjasta löydät ihanat tuotteet niin kasvojen kuin vartalon ihon hoitoon.

Taika on luonnon taikaa parhaimmillaan. Luonnosta löytyy hyvinvointia ja terveyttä, josta nautimme ja josta ammennamme voimaa jokapäiväiseen elämään. Luonnosta löytyvät myös ne ainesosat, jotka tekevät hyvää ihollemme, ilman mitään keinotekoisia lisäaineita. Aitoa luonnon taikaa – siihen kiteytyy kotimaisen Taika-sarjan filosofia.

Luontoa kunnioittaen, kotimaisella työllä

Taika-tuotteet valmistetaan Vantaan Piispankylässä. Tuotteilla on Suomalaisen työn liiton myöntämä Avainlippu-merkki sekä Ecocertin myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti. Taika-tuotteissa ei käytetä mitään eläinperäisiä ainesosia, ne ovat 100% vegaanisia eikä tuotteita tai niiden ainesosia ole testattu eläimillä.

Vastuullista kauneudenhoitoa

Tuotekehitystyö perustuu tieteellisesti tutkittuihin, luonnosta saataviin puhtaisiin raaka-aineisiin. Tuotteet valmistava tehdas toimii 100% uusiutuvalla sähköllä ja pakkaukset ovat mahdollisimman ekologisia. Taika-pakkaukset valmistetaan kierrätysmuovista, kierrätyspahvista tai kasvipohjaisesta muovista ja kaikki pakkaukset ovat kierrätettäviä. Tuotesarjan muut keskeisimmät päästöt hyvitetään kaksinkertaisina.

Taika-tuotteet

Pohjoisen luonnossa on viisautta ja voimaa, jota Taika haluaa tuoda osaksi suomalaisten jokapäiväistä ihonhoitoa. Kaikki Taikan ihonhoitosarjan tuotteet ovat Suomessa luonnollisista raaka-aineista valmistettuja. Sarjaan on koottu valikoima tuotteita, jotka vastaavat päivittäisen ihonhoidon tarpeisiin, ihoa ja luontoa kunnioittaen.

Taika-artikkeli kesko kuvituskuva1

Kasvojen päivittäiseen, hellävaraiseen puhdistukseen löydät sarjasta miedosti vaahtoavan, kosteuttavan puhdistusgeelin sekä koivunmahlaa sisältävän miselliveden, joka poistaa kaiken meikin ja lian vaivatta, samalla hoitaen ihoa.

Luomukoivunmahlaa ja ksylitolia sisältävä, kevyt ja kosteuttava päivävoide hoitaa ja kosteuttaa kasvojen ihoa. Rauhoittavan ja ravitsevan yövoiteen tarkoin valitut kasviöljyt ja -rasvat kuten sheavoi, pellavansiemenöljy ja auringonkukansiemenöljy elvyttävät, kosteuttavat ja pehmentävät ihoa.

Taika-artikkeli kesko kuvituskuva2

Vartalon ihon hoitoon Taika tarjoaa ihastuttavan vaaleanpunaisen greipin tuoksuisen vartalovoiteen, joka antaa pitkäkestoista kosteutta.

Taika-ihonhoitotuotteet – niin helppoa tehdä luonnollinen, vastuullinen ja kotimainen valinta!