Taika - kotimainen luonnonkosmetiikkasarja

Taika - kotimainen luonnonkosmetiikkasarja

Taika on aitoa luonnon taikaa parhaimmillaan. Luonnosta löytyvät ne ainesosat, jotka tekevät hyvää ihollemme, ilman mitään keinotekoisia lisäaineita. Taika-luonnonkosmetiikkasarja vastaa päivittäisen ihon- ja hiustenhoidon tarpeisiin – luontoa kunnioittaen.

Kotimainen, ekosertifioitu ja vegaaninen

Taika-tuotteet valmistetaan Vantaalla. Tuotteilla on Avainlippu-tunnus osoituksena kotimaisesta työstä sekä Ecocertin myöntämä Cosmos Natural -luonnonkosmetiikkasertifikaatti. Taika-tuotteissa ei käytetä mitään eläinperäisiä ainesosia ja ne ovat 100 % vegaanisia.

Hiilineutraali, luontoa kunnioittaen

Taika-sarja on myös hiilineutraali. Tuotteet valmistetaan mahdollisimman vähäpäästöisesti mm. vihreää sähköä ja uusiolämpöä hyödyntäen. Pakkauksissa käytetään kierrätysmuovia ja kasvipohjaista muovia, ja kaikki pakkaukset ovat kierrätettäviä. Jäljelle jäävä hiilijalanjälki, jota ei päästövähennystoimenpitein kyetä poistamaan, hyvitetään kaksinkertaisena.

Kosteuttavat tuotteet hellivät ihoa ja hiuksia luonnollisesti

Syksyn uutuus Taikalta, Kosteuttava shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti ja auttaa säilyttämään hiusten luonnollisen kosteuden ja kiillon. Kosteuttava hoitoaine jättää hiukset helposti kammattaviksi sekä hoidetun ja pehmeän tuntuisiksi. Molemmat uutuudet sisältävät luomunokkos- ja omenauutetta ja sopivat kaikille hiustyypeille.

Taika-artikkeli kuvituskuva2

Kasvojen päivittäiseen, hellävaraiseen puhdistukseen löydät Taika-sarjasta miedosti vaahtoavan, kosteuttavan puhdistusgeelin sekä koivunmahlaa sisältävän miselliveden, joka poistaa meikin ja lian vaivatta, samalla hoitaen ihoa. Luomukoivunmahlaa ja ksylitolia sisältävä päivävoide hoitaa ja kosteuttaa kasvojen ihoa. Yövoiteen tarkoin valitut kasviöljyt ja -rasvat kuten sheavoi, pellavansiemenöljy ja auringonkukansiemenöljy elvyttävät, kosteuttavat ja pehmentävät ihoa.

Taika-artikkeli kuvituskuva1

Taika – niin helppoa tehdä luonnollinen, vastuullinen ja kotimainen valinta!