Love Beauty and Planet

Love Beauty and Planet

Päivitetty 4.1.2019

Love Beauty and Planet on Unileverin uusi vegaanisertifioitu kosmetiikkasarja, jonka sydän on kestävässä kehityksessä. Tämän ihastuttavan uutuustuotesarjan löydät K-Citymarketista.

Kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti tuotettu kosmetiikkabrändi

Unilever on tuonut markkinoille uuden kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti tuotetun kosmetiikkabrändin. Vegaanisertifioitu Love Beauty and Planet on uudenlainen vaihtoehto kauneudenhoidon arkirutiineihin. Tuotesarjan ideologiana on pyrkiä kokonaisvaltaisesti pienentämään tuotteiden ympäristövaikutuksia koko niiden elinkaaren aikana.

Love Beauty and Planet on suunniteltu naisille, jotka välittävät kauneudestaan ja haluavat valita päivittäiseen kauneudenhoitoonsa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti tuotettuja vaihtoehtoja.

Love Beauty and Planet -tuotesarjaan kuuluu hiustenhoitotuotteita, vartalonhoitotuotteita, suihkugeelejä sekä kasvojenhoitotuotteita.

Pienet teot rakkauden, kauneuden ja planeetan puolesta

Love Beauty and Planet -kosmetiikkasarja uskoo pienten tekojen voimaan brändin nimen mukaisesti rakkauden, kauneuden ja planeetan puolesta.

Kaikki Love Beauty and Planet pullot ja purkit valmistetaan 100 % kierrätetystä muovista, ja ne ovat täysin kierrätettäviä. Luonnolliset ainesosat, kuten murumuru voi, kookosöljy, kookosvesi, argan-öljy ja sheavoi on hankittu kestävistä sertifioiduista lähteistä. Lisäksi jokainen Love Beauty and Planet -tuotesarja sisältää eettisesti hankittua hajusteraaka-ainetta, kuten Bulgarian ruusua, Australian santelipuuta tai Ylang Ylang -kukkaa, jotka ovat peräisin Givaudanin vastuullisesta tuoksujen hankintaohjelmasta. Love Beauty and Planet -tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väriaineita tai parabeeneja. Hiustenhoitotuotteet ja vartalovoiteet eivät myöskään sisällä silikoneja, ja kaikki suihkugeelit ovat sulfaatittomia. Kaikki Love Beauty and Planet -tuotteet ovat vegaanisertifioituja (European Vegetarian Unionin V-merkintä).

Love Beauty and Planet -ihonhoitotuotteet

Love, Beauty and Planet -ihonhoitotuotteisiin kuuluvat vegaanisertifioidut hoitavat ja kosteuttavat vartalovoiteet, vartalovoit ja vartalogeeli, kasvojen hellävarainen puhdistusaine ja kasvokuorinta sekä hoitavat ja virkistävät kasvonaamiot. Love Beauty and Planet -ihonhoitotuotteet eivät sisällä parabeeneja eivätkä väriaineita. Lisäksi vartalovoiteissa ei ole silikonia. Mitkään Love Beauty and Planet -kuorintatuotteet (vartalon tai kasvojen kuorinta) eivät sisällä muovisia mikrohelmiä.

 • Shea velvet, vartalovoide. Sisältää luonnollista sheavoita ja tuoksussa eettisesti tuotettua Australian Santelipuuta. 400 ml.
 • Luscious hydration, vartalovoide. Sisältää luonnollista kookosvettä ja tuoksussa eettisesti hankittua Mimosan kukkaa. 400 ml.
 • Delicious Glow, vartalovoide. Sisältää luonnollista Amazonian Murumuru voita ja tuoksussa eettisesti hankittua Bulgarian ruusua. 400 ml.
 • Shea velvet, vartalovoi. Sisältää luonnollista sheavoita ja tuoksussa eettisesti hankittua Australian Santelipuuta. 250 ml.
 • Delicious Glow, vartalovoi. Sisältää luonnollista Amazonian Murumuru voita ja tuoksussa eettisesti hankittua Bulgarian ruusua. 250 ml.
 • Luscious hydration, geelimäinen vartalovoide. Raikasta kosteutusta antava ihogeeli sisältää luonnollista kookosvettä ja tuoksussa eettisesti hankittua Mimosan kukkaa. 250 ml.
 • Petal polish, kasvojen kuorinta-aine. Sisältää luonnollista Amazonian Murumuru voita ja tuoksussa eettisesti hankittua Bulgarian ruusua. 125 ml.
 • Refresh and hydrate, kasvojen puhdistusgeeli. Hellävarainen puhdistusgeeli sisältää luonnollista kookosvettä. 125 ml.
 • Hydration infusion, kangasnaamio. Kosteuttava kangasnaamio kasvoille sisältää luonnollista kookosvettä ja tuoksussa eettisesti hankittua Mimosan kukkaa. Kangasnaamio on 100% biohajoava. 21 ml.
 • Blooming radiance, kangasnaamio. Virkistävä kangasnaamio kasvoille sisältää luonnollista Amazonian Murumuru voita ja tuoksussa eettisesti hankittua Bulgarian ruusua. Kangasnaamio on 100% biohajoava. 21 ml.

Love Beauty and Planet -hiustenhoitotuotteet

Love Beauty and Planet tuotesarjan shampoot ja hoitoaineet pesevät hiukset tehokkaasti ja jättävät niihin ihanan sensuellin ja raikkaan tuoksun. Lisäksi tuotteisiin kuuluu kaksi hiusnaamiota, puhdistava hoitoaine sekä kuivashampoo. Kaikki Love Beauty and Planet hiustenhoitotuotteet ovat vegaanisertifioituja, ja ne sisältävät luonnollisia sekä eettisesti hankittuja ja tuotettuja raaka-aineita. Hiustenhoitotuotteissa ei ole käytetty silikoneja, parabeeneja eikä väriaineita.

 • Blooming Colour, shampoo ja hoitoaine. Sisältää luonnollista Amazonian Murumuru voita ja tuoksussa eettisesti hankittua Bulgarian ruusua. 400 ml.
 • Hope and Repair, shampoo ja hoitoaine. Sisältää luonnollista kookosöljyä ja tuoksussa eettisesti hankittua Ylang Ylang kukkaa. 400 ml.
 • Volume and Bounty, shampoo ja hoitoaine. Sisältää luonnollista kookosvettä ja tuoksussa eettisesti tuotettua Mimosan kukkaa. 400 ml.
 • Happy and Hydrated, shampoo ja hoitoaine. Sisältää luonnollista sheavoita ja tuoksussa eettisesti hankittua Australian Santelipuuta. 400 ml.
 • Happy and Hydrated, puhdistava hoitoaine. Sisältää luonnollista sheavoita ja tuoksussa eettisesti hankittua Australian Santelipuuta. Puhdistava hoitoaine puhdistaa hiukset ja poistaa kertynyttä likaa hoitamisen lisäksi. Voidaan käyttää shampoon korvikkeena. 500 ml.
 • Hope and Repair, hiusnaamio. Sisältää luonnollista kookosöljyä ja tuoksussa Ylang Ylang kukkaa. 300 ml.
 • Blooming Strength and Shine, hiusnaamio. Sisältää luonnollista Amazonian Murumuru voita ja tuoksussa eettisesti hankittua Bulgarian ruusua. 300 ml.
 • Volume and Bounty, kuivashampoo. Sisältää sitrusta ja kamelian tuoksua. 245 ml.

Love Beauty and Planet -suihkugeelit

Love Beauty and Planet suihkugeelit hoitavat ihoa luonnollisilla ainesosilla ja jättävät iholle pehmeän tunteen sekä raikkaan täyteläisen tuoksun. Tuotesarjaan kuuluu neljä eri vegaanisertifioitua suihkugeeliä, jotka eivät sisällä sulfaattipohjaisia puhdistavia ainesosia, parabeeneja tai väriaineita.

 • Majestic moisture, suihkugeeli. Sisältää luonnollista sheavoita ja tuoksussa eettisesti tuotettua Australian Santelipuuta. 500 ml.
 • Bountiful moisture, suihkugeeli. Sisältää luonnollista Amazonian Murumuru voita ja tuoksussa eettisesti hankittua Bulgarian ruusua. 500 ml.
 • Radical refreshener, suihkugeeli. Sisältää luonnollista kookosvettä ja tuoksussa eettisesti hankittua Mimosan kukkaa. 500 ml.
 • Tropical hydration, suihkugeeli. Sisältää luonnollista kookosöljyä ja tuoksussa eettisesti hankittua Ylang Ylang kukkaa. 500 ml.
 • Peace and Glow, vartalonkuorinta. Sisältää luonnollista Murumuru voita ja tuoksussa eettisesti hankittua Bulgarian kukkaa. 250 ml.