Love Beauty and Planet Oceans Edition

Love Beauty and Planet Oceans Edition

Julkaistu 10.6.2020

Love Beauty and Planet -sarjan uusien Oceans Edition -tuotteiden pullot on valmistettu 100% rannikolta kerätystä kierrätysmuovista.

Uusi Oceans Edition -kauneudenhoitosarja on Love Beauty and Planetin tapa osoittaa kunnioitustaan maapallomme valtameriä kohtaan. Sarjan tuotteet sisältävät hoitavaa merilevää sekä virkistävää eukalyptusta ja pullot on valmistettu sataprosenttisesti Taiwanin rannikolta kerätystä kierrätysmuovista - muovista, joka on kerätty merenläheisestä luonnosta ennen kuin se ehtii päätyä roskaamaan meriämme.

On arvioitu, että maapalomme merissä saattaa vuoteen 2050 mennessä olla enemmän muovia kuin kalaa. Love Beauty and Planet Oceans Edition -tuotesarja pyrkii vähentämään mereen päätyvän muovin määrää. Tuotesarjan pullot on valmistettu sataprosenttisesti kierrätysmuovista, joka on kerätty 15 km säteeltä Taiwanin rannikolta, alueelta, jossa suuria määriä muovia päätyy mereen. Muovi kerätään talteen ja hyödynnetään ennen kuin se päätyy roskaamaan meriämme.

Sarjan jokaisessa pullossa on käytetty kierrätysmuovia miltei kolmea vanhaa vesipulloa vastaava määrä. Vuoden 2020 aikana tuotesarja on auttanut estämään arviolta 2,2 miljoonaa vesipulloa vastaavan muovimäärän päätymisen mereen.

Ainesosina kosteuttava merilevä ja viilentävä eukalyptus

Oceans Edition -sarjan tuotteet sisältävät luonnollisia ainesosia, kuten merilevää ja eettisesti hankittua eukalyptusta Kiinasta. Merilevä tunnetaan sen kosteuttavista ja hoitavista ominaisuuksista, lisäksi sen tiedetään sisältävän runsaasti antioksidantteja, vitamiineja sekä mineraaleja. Viilentävä eukalyptus puolestaan tarjoaa virkistävän ja rauhoittavan tuoksuelämyksen. Kuten kaikki Love Beauty and Planet -tuotteet, ovat myös Oceans Edition -sarjan tuotteet täysin vegaanisia ja vegaanisertifioituja eivätkä sisällä keinotekoisia väriaineita.

lbp oceans edition 680x300

Neljä valloittavaa uutuustuotetta

Oceans Edition -tuotesarjaan kuuluu 4 tuotetta, joiden avulla voit luoda kosteuttavan ja virkistävän kauneudenhoitorutiinin itsellesi. Tee pieni rakkauden teko sekä itsellesi, että planeettamme merille.

  • Marine Moisture shampoo ja hoitoaine tarjoavat tehokosteutusta ja hemmottelua hiuksillesi. Hiuksesi tuntuvat kosteutetuilta ja uudistuneilta. Hiustenpesun jälkeen voit tuntea virkistävän eukalyptuksen tuoksun hiuksissasi pitkään. Kummassakaan tuotteessa ei ole silikonia.
  • Wave of Hydration suihkugeeli tuo virkistävän merellisen tuulahduksen suihkuusi. Koe raikas kosteutus ihollasi ja tunne, miten eukalyptuksen tuoksu hemmottelee aistejasi. Tässä tuotteessa ei ole mukana sulfaatteja sisältäviä puhdistavia ainesosia.
  • Marine Hydration vartalovoide antaa hetkessä annoksen ihosi tarvitsemaa kosteutusta. Jätä ihosi ravitun ja virkistyneen tuntuiseksi sekä valloittavan eukalyptuksen tuoksuiseksi.