Koti ja hyvä olo
Myhome 2020 syksyn sisustustrendit

Myhome 2020 syksyn sisustustrendit

Kukkaprintit ja pastellisävyt sävyt ilahduttavat myös syksyn hämärtyessä. Musta, vaalea puu ja astioiden pelkistetyt linjat tuovat vastapainoa hempeydelle.

Syksyn myhome-mallisto inspiroi sisustamaan kodista viihtyisän ja lämmintä tunnelmaa henkivän pesän. Tekstiilit ovat pehmeitä ja värimaailma harmoninen. Pääkuosi on näyttävä Ruusumanteli, jossa pastellisävyt hehkuvat mustalla pohjalla.

Mallistosta löytyy herkkuja niin minimalistisen kuin runsaankin sisustustyylin ystäville.

Japani ja skandinaavisuus kohtaavat keittiössä

Myhome syksy keittio 680

Niin sanottu skandinese-tyyli (Skandinavia + Japani) on keittiön sisustuksen juju. Puhdas muotokieli ja pehmeät, pyöristetyt linjat saavat vastapainoa kukikkaista keittiötekstiileistä. Niiden musta pohjaväri toistuu pannujen ja kasareiden värityksessä. Muuten väripaletti on vaalea ja rauhallinen: utuinen betonin sävy tuo viileyttä ja vaalea puu lämpöä. Mukana on myös trendikkäitä, nahkaisia yksityiskohtia.

Syksyiset laatikkoruoat valmistuvat kauniissa keraamisissa vuoissa, joita on saatavana useassa koossa. Ne ovat liian kauniita kätkettäväksi kaapin perukoille: nosta vuoka reilusti kattauksen keskelle. Puista leikkuulautaa voi käyttää myös tarjoilualustana.

Säväyttävä kattaus arkeen ja juhlaan

Myhome syksy kattaus 680

Pelkistetty tyyli jatkuu myös kattauksessa. Erikokoiset ja -muotoiset kulhot ja lautaset sopivat niin ruokailuun kuin tarjoiluunkin. Nostele niihin tarjolle vaikkapa illanistujaisten tapaslajitelma. Astiat ovat raikkaan valkoisia, mutta kahvikupeissa toistuvat tekstiilien hempeät sävyt. Korumaisen kaunis vesipullo ja seinälautasta muistuttava tarjotin ovat kokoelman herkkupalat.

Houkuttelevia pintoja makuuhuoneeseen

Myhome syksy makuuhuone 680

Näistä tekstiileistä on vaikea pitää näppejään erossa. Suorakaiteen muotoisen tyynyn raidoitus on veikeän vekkipintainen ja keltaisen samettityynyn pinta houkuttelevan pehmeä. Hempeää värimaailmaa piristää keltainen, joka on nyt yksi sisustuksen hittiväreistä.

Lakanoista ja tyynyliinoista löytyy klassisen valkoisen lisäksi upeita sävyjä aina pastelleista ametistiin. Kukkakuosi pääsee täyteen loistoonsa pussilakanasetissä.

Viimeistele tunnelma messingin sävyisellä, itämaista tunnelmaa henkivällä kynttilälyhdyllä. Minimaljakko yhden vihreän lehden tai kukan kera on viehättävä yksityiskohta vaikkapa yöpöydällä, kirjapinon päälle nostettuna.

Pehmeää froteeta kylppäriin

Myhome syksy kylpyhuone 680

Uudet käsipyyhkeet piristävät kylpyhuoneen ilmettä ja mintun, roosan sekä hiekan sävyt sointuvat toisiinsa saumattomasti. Valitse niistä suosikkisi tai sekoittele värejä keskenään. Yksiväristen käsi- ja kylpypyyhkeiden lisäksi mallistoon kuuluu ylellisestä samettifroteesta valmistetut kukkakuvioiset pyyhkeet.

Uusi mallisto on kaupoissa elokuun aikana. Myhome-tuotteet löydät omasta K-Citymarketistasi sekä K-Ruoka-verkkokaupasta.

VerkkokauppaanButton