Koti ja hyvä olo
Käperry syyspesään

Käperry syyspesään

Rehevät kukkakuosit ovat pinnalla – myös syksyllä. Tutustu syksyn 2019 myhome-mallistoon!

Trendikkään Skandimaaginen-malliston ytimessä on ihana, houkutteleva koti. Syksyn 2019 mallistoon kuoseja suunnitellut Susanna Hoikkala sanoo ajan olevan kypsä runsaammille väreille ja materiaaleille. Myhome-mallistosta löydät kodintekstiilien väreihin hienosti sopivia lyhtyjä, koreja ja valaisimia, joilla täydennät kotisi uuden tyylin.

”Kotona on syksyn pesä, johon on hyvä käpertyä. Juuri tänään voi olla mukavampi haaveilla seikkailuista kuin sukeltaa niihin.” tunnelmoi Susanna Hoikkala.

Sukella upeisiin lakanoihin

myhome kodintekstiili S2019 680x680

Yhdistele herkullisia, katseen vangitsevia kuvioita yksivärisiin pellavalakanoihin ja samettiin. Näin saat kutsuvan petauksen, jossa uni taatusti maistuu ja joka ilahduttaa silmää myös päivällä. Muutat tunnelmaa helposti valitsemalla vaaleiden lakanoiden sijaan esimerkiksi tummansiniset vuodetekstiilit. Siniset ja roosa ovat sesongin tärkeimpiä sävyjä. Myös pehmeät vaaleanpunaiset ovat yhä pinnalla.

Sisustaminen sallittu – myös kylpyhuoneessa

myhome kodinhoito S2019 680x680

Kaunis kylpyhuone tyylikkäine tekstiileineen on arjen ilo – joka ikinen päivä! Pyykit piiloutuvat tänä syksynä kauniiseen kangaskoriin, ja tyylikkään kärryn voit jättää surutta esille. Siihen syntyy helposti myös asetelma näteistä saippuapulloista ja pesuvälineistä. Valitse vielä poljinroskakori ja wc-harja sävy sävyyn korostamaan kylpyhuoneen tyyliä.

Leikittele syksyn sävyillä

myhome lakanat2019 680x680

Syksyn värikylläisyys antaa sisustajalle upeat mahdollisuudet herkullisten kokonaisuuksien luomiseen. Myhome-mallistossa kaikki on valmiiksi mietittyä ja yhteensopivaa. Esimerkiksi Niitty-lakanoiden kauniin violetti sävy muodostaa täydellisen väriparin puuterisen roosan sävyn kanssa. Sitä löytyy muun muassa lakanoista ja pienistä sisustustavaroista. Hento vihreä täydentää tämän väripaletin.

Myhome-tuotteet löydät omasta K-Citymarketistasi