Koti ja hyvä olo
Myhome 2020 kevään sisustustrendit

Myhome 2020 kevään sisustustrendit

Moderni toimivuus ja tyylikkäät pastellivärit yhdistyvät kevään 2020 myhome-sisustustyyleissä.

Tyylikäs musta ja leikkisä tropiikki yhdistyvät kevään 2020 myhome-sisustuksessa

Tämän kevään sisustus hehkuu suloisissa roosan, okran ja vedenvihreän sävyissä. Keittiössä ne yhdistyvät moderniin mustavalkoiseen tyyliin.

Modernia toimivuutta keittiössä

Keittiössä viihtyvä modernin tyylin ystävä ihastuu K-Citymarketin myhome-malliston mattamustiin ruoanvalmistusastioihin. Kannellinen paistokasari ja pinnoitettu paistinpannu ilahduttavat kotikokkaajaa joka päivä. Musta on kaunis lisä luonnosta lainattuun materiaali- ja sävypalettiin, ja toimii tyylikkäänä kontrastina puun ja lasin rinnalla.

Moderni musta istuu lämminsävyisen puumateriaalin kanssa tyylikkäästi samaan pöytään. Herkullinen uuniruoka valmistuu kauniissa keraamisessa uunivuoassa, jota on saatavilla useassa eri koossa. Tyylikkäät keramiikkavuoat sopivat myös katettuun pöytään tarjoiluastioiksi. Myhome keittiövalikoimaa täydentävät ihanat saarnipuiset leikkuulaudat, joita voi käyttää myös tarjoilualustoina. Kata pöytään samasta luonnonmateriaalista valmistetut pippurimylly ja salaattiottimet.

Kevään astiamallistossa jatkaa Susanna Hoikkalan suunnittelema Vilja-kuosi sekä valkoinen astiasarja, jotka on helppo yhdistää muuhun kattamiseen. Saman suunnittelijan Tiheikkö-kuosin eläinhahmot seikkailevat myös astioissa. Myhome-valikoiman aterimet ja lautasliinat viimeistelevät kattauksen. Myhome-kulhojen, -mukien ja -lautasten väripilkkuina toimivat roosa, sininen ja okra.

myhome keittiö

Tropiikin tunnelmaa makuuhuoneessa

Nyt makuuhuone sisustetaan kesän ja auringon väreillä. Avaa ikkunat ja anna valon ja raikkaan kevätilman tulvia sisään. Tekstiilit hehkuvat turkoosin, vihreän, keltaisen ja roosan väreissä. Petaa aluslakanat sävy sävyyn pussilakanoiden kanssa. Jätä päiväpeite pois ja anna värikylläisten tekstiilien näkyä myös päivällä. Heitä sängyn päälle neuleviltti ja kuosiin sopivat tyynyt. Myhome-mallistoa elävöittää Susanna Hoikkalan suunnittelema Tiheikkö-kuosi, jonka iloiset värit ja eläinhahmot vievät trooppisen metsän tunnelmiin.

myhome makuuhuone

Kylpyhuone henkii rantaelämää

Kylpyhuoneen sisustus on saanut innoitusta rantamaisemista. Ihanan paksut froteepyyhkeet toistavat veden ja rantahiekan sävyjä. Pyyhkeen Liplatus-kuosi on Susanna Hoikkalan suunnittelema, samoin tyynyjen Vilja- ja Tiheikkö-kuosit, jotka toistuvat kylpyhuoneen matossa ja suihkuverhossa. Saippua-annostelijat hohtavat raikkaan valkoisena ja kultaisena. Kauniit korit toimivat kylpyhuoneen säilytyselementteinä tai koristeina.

myhome kylpyhuone

Myhome-tuotteet löydät omasta K-Citymarketistasi sekä K-Ruoka-verkkokaupasta:

VerkkokauppaanButton