Sukkahousuniksien TOP 5 – vinkkejä kotiin

Sukkahousuniksien TOP 5 – vinkkejä kotiin

Päivitetty 18.4.2018

Sukkahousut, nuo Niksi-Pirkka -palstan viihdyttävät klassikot, ojentavat auttavat lahkeensa moniin kodin käytännön ongelmiin ja kiperiin tilanteisiin.

1. Suojapussi aurinkolaseille

Suojapussi aurinkolaseille
Avokassukista saat kätevän suojapussin aurinkolaseillesi – näin ne eivät naarmuunnu edes käsilaukussa.

2. Kätevä pesulappu suihkuun

Kätevä pesulappu suihkuun
Sujauta palasaippuat sukkahousujen lahkeista sisään, ja edessäsi komeilee kaksi oivallista pesulappua. Saippua on aina ulottuvillasi, kun kiinnität sukkahousut vielä suihkun verhotankoon. Voit ilahduttaa perheenjäseniäsi hankkimalla jokaiselle omat, lempiväriset sukkahousut – suihkuun, tietysti.

3. Pikkupyykin pesupussi

Pikkupyykin pesupussi
Saat askarreltua vanhoista sukkahousuista näppärän pesupussin pikkupyykille. Leikkaa vain sopiva pätkä sääri- tai reisiosasta, nakkaa pyykit sisään ja pyöräytä päät solmuun. Nips, nips ja voilà!

4. Värikäs valonauha

Värikäs valonauha
Kirkas valonauha plus värilliset sukkahousut ovat yhtä kuin värikäs valonauha. Miksi siis ostaa useita erivärisiä valonauhoja, kun saat tuunattua yhdestä kirkkaasta valonauhasta kymmeniä värivariaatioita? Sujauta valonauha sukkahousuihin ja saat värikästä loistetta elämääsi!

5. Monikäyttöinen jumppanauha

Monikäyttöinen jumppanauha
Tee kätevä jumppaväline sitomalla sukkahousujen varpaat yhteen. Kiepsauta kokonaisuus tarvittaessa kaksinkerroin ja sitten ei muuta kuin venyttelemään, vetreytymään ja vahvistumaan.