Lasten kanssa
Koulureppu selkään ja menoksi

Koulureppu selkään ja menoksi

Uusi vuosiluokka, uusi lukujärjestys, uudet koulutarvikkeet… Myös uusi koulureppu on monilla ostoslistalla. K-Citymarketista löytyy laaja valikoima reppuja.

Koulureppua valitessa kannattaa kiinnittää huomiota sen käyttötarkoitukseen, mallin ja ulkonäön lisäksi. K-Citymarketista löytyy laaja valikoima reppuja, jotka sopivat kaikenikäisille koululaisille.

Tutustu syksyn 2019 reppuvalikoimaan >>

Syksyn 2019 repputrendit

Televisiosta ja elokuvista tutut hahmot kuten Ryhmä Hau, Palomies Sami ja My Little Pony ovat aina suosittuja kerhorepuissa. Syksyllä 2019 pienempien koululaisten selässä näkyy emojeita sekä Minni, LOL, NHL ja Fortnite -reppuja.

koulun alku2019 reput 1

Isommille koululaisille on tarjolla suosittuja sporttisia merkkejä kuten Adidas, Nike, Under Armour ja Puma. Uutta tänä syksynä K-Citymarketissa ovat esimerkiksi Björn Borg -reput.

koulun alku2019 reput 2

Työmatkalaisille sekä opiskelijoille valikoimista löytyy myös reppuja sekä laukkuja, joissa läppäri kulkee mukavasti mukana, kuten The Pack Society ja CAT. Katukuvasta suositut vyölaukut ja pienet olkalaukut löytyvät myös syksyn 2019 valikoimista.

Laajan reppuvalikoiman lisäksi löydät K-Citymarketista myös paljon koulutarvikkeita, penaaleja, kyniä sekä muuta tarpeellista koulun alkuun.

Valikoimat voivat vaihdella kaupoittain.

Vinkkejä reppuostoksille

Repun käyttötarkoitus määrittää pitkälti sen, millainen reppu kannattaa ostaa. Lastentarhaan menevän lapsen reppu voi olla kooltaan pieni ja kevyt, jotta reppu mahtuu hyvin selkään eikä ole liian raskas. Tarhassa harvoin vielä tarvitaan varsinaisia koulutarvikkeita, joten repussa ei välttämättä tarvitse olla pieniä taskuja tai paljon säilytystilaa. Riittää, että reppuun voi pakata mukaan esimerkiksi lempilelun ja muut lapsen tärkeät tavarat.

Ala- ja yläasteikäisillä lapsilla reppu kulkee mukana koko koulupäivän ajan, joten repun koko, mukavuus selässä, olkahihnojen kestävyys ja taskujen määrä ovat oleellisia tekijöitä reppua valitessa. Peruskoululaisen reppuun tulee mahtua penaali, vihkoja ja koulukirjoja, joten repun tulee olla tarpeeksi iso. Pieniä sisätaskuja on hyvä olla avaimille, puhelimelle ja muille pikkutavaroille.

koulun alku2019 reput 3

Mitä enemmän repussa on painoa, sitä tärkeämpiä ovat repun säätöominaisuudet. Mukavuuden kannalta peruskoululaisten repussa olisi hyvä olla pehmustettu selkätuki ja olkahihnat. Olkahihnojen tulee olla tarpeeksi kestävät ja leveät, jotta ne eivät paina eivätkä repeä painavammassakaan lastissa. Säädettävät olkahihnat pidentävät repun käyttöikää kasvuikäisellä lapsella.