Koulureppu selkään ja menoksi

Koulureppu selkään ja menoksi

Uusi vuosiluokka, uusi lukujärjestys, uudet koulutarvikkeet… Myös uusi koulureppu on monilla ostoslistalla.

Koulureppua valitessa kannattaa kiinnittää huomiota sen käyttötarkoitukseen, mallin ja ulkonäön lisäksi. K-Citymarketista löytyy laaja valikoima reppuja, jotka sopivat kaikenikäisille koululaisille.

Vinkkejä reppuostoksille

Repun käyttötarkoitus määrittää pitkälti sen, millainen reppu kannattaa ostaa. Lastentarhaan menevän lapsen reppu voi olla kooltaan pieni ja kevyt, jotta reppu mahtuu hyvin selkään eikä ole liian raskas. Tarhassa harvoin vielä tarvitaan varsinaisia koulutarvikkeita, joten repussa ei välttämättä tarvitse olla pieniä taskuja tai paljon säilytystilaa. Riittää, että reppuun voi pakata mukaan esimerkiksi lempilelun ja muut lapsen tärkeät tavarat.

Ala- ja yläasteikäisillä lapsilla reppu kulkee mukana koko koulupäivän ajan, joten repun koko, mukavuus selässä, olkahihnojen kestävyys ja taskujen määrä ovat oleellisia tekijöitä reppua valitessa. Peruskoululaisen reppuun tulee mahtua penaali, vihkoja ja koulukirjoja, joten repun tulee olla tarpeeksi iso. Pieniä sisätaskuja on hyvä olla avaimille, puhelimelle ja muille pikkutavaroille.

Mitä enemmän repussa on painoa, sitä tärkeämpiä ovat repun säätöominaisuudet. Mukavuuden kannalta peruskoululaisten repussa olisi hyvä olla pehmustettu selkätuki ja olkahihnat. Olkahihnojen tulee olla tarpeeksi kestävät ja leveät, jotta ne eivät paina eivätkä repeä painavammassakaan lastissa. Säädettävät olkahihnat pidentävät repun käyttöikää kasvuikäisellä lapsella.

Reput2

Syksyn 2018 repputrendit

Televisiosta ja elokuvista tutut hahmot ovat aina suosittuja repuissa. Syksyllä 2018 pienempien koululaisten selässä näkyy edelleen muun muassa Frozen, Ryhmä Hau, Star Wars ja LEGO -reppuja. Isommille koululaisille tarjolla on suosittuja sporttisia merkkejä kuten Adidas, Nike, Under Armour ja Puma. Uutuuksia tänä syksynä K-Citymarketissa ovat esimerkiksi The Pack Society, Eastpak sekä CAT-reput. Työmatkalaisille sekä opiskelijoille löytyy valikoimista myös siihen soveltuvia reppuja sekä laukkuja, joissa läppäri kulkee mukavasti mukana.

Laajan reppuvalikoiman lisäksi löydät K-Citymarketista myös paljon koulutarvikkeita, penaaleja, kyniä sekä muuta tarpeellista koulun alkuun.

Valikoimat voivat vaihdella kaupoittain.