Koulureppu selkään ja menoksi

Koulureppu selkään ja menoksi

Päivitetty 26.7.2022

Uusi vuosiluokka, uusi lukujärjestys, uudet koulutarvikkeet. Myös uusi koulureppu on monilla ostoslistalla. K-Citymarketista löytyy laaja valikoima reppuja.

Syksyn 2022 repputrendit

Koulureppua valitessa kannattaa kiinnittää huomiota sen käyttötarkoitukseen, mallin ja ulkonäön lisäksi. K-Citymarketista löytyy laaja valikoima reppuja, jotka sopivat kaikenikäisille koululaisille.

VerkkokauppaanButton

Valikoimat voivat vaihdella kaupoittain.

Reppuja kerhoon ja alakouluun

Lasten suosikkiohjelmista ja elokuvista tutut hahmot keikkuvat kerholaisten ja koululaisten repuissa tänäkin syksynä. Tarhareppujen suosikkeja ovat muun muassa Ryhmä Hau. Pienten koululaisten selässä näkyy Muumi -reppuja ja pelimaailmasta tuttua Fortnite ja Minecraft -teemaa. Lisäksi eläinaiheiset reput ovat aina mielekkäitä.

Ryhmä Hau work hard play harder reppu - kuva

Ryhmä Hau work hard play harder reppu

Katso lisää ›

Music Unicorn reppu - kuva

Music Unicorn reppu

Katso lisää ›

Moomin reppu Viuhti Retki - kuva

Moomin reppu Viuhti Retki

Katso lisää ›

Moomin reppu Viuhti Rusetti - kuva

Moomin reppu Viuhti Rusetti

Katso lisää ›

Sporttisia merkkejä nuorille

Isommille koululaisille on tarjolla suosittuja urheilumerkkejä kuten Adidas, Nike, ja Puma.

Nike reppu Academy DA2571-010 - kuva

Nike reppu Academy DA2571-010

Katso lisää ›

Puma Phase II selkäreppu - kuva

Puma Phase II selkäreppu

Katso lisää ›

PUMA Phase Backpack II reppu - kuva

PUMA Phase Backpack II reppu

Katso lisää ›

Adidas Classic Bos 3S reppu HC7214 - kuva

Adidas Classic Bos 3S reppu HC7214

Katso lisää ›

Vinkkejä reppuostoksille

Repun käyttötarkoitus määrittää pitkälti sen, millainen reppu kannattaa ostaa. Päiväkotiin menevän lapsen reppu voi olla kooltaan pieni ja kevyt, jotta reppu mahtuu hyvin selkään eikä ole liian raskas. Päiväkodissa harvoin vielä tarvitaan varsinaisia koulutarvikkeita, joten repussa ei välttämättä tarvitse olla pieniä taskuja tai paljon säilytystilaa. Riittää, että reppuun voi pakata mukaan esimerkiksi lempilelun ja muut lapsen tärkeät tavarat.

Ala- ja yläasteikäisillä lapsilla reppu kulkee mukana koko koulupäivän ajan, joten repun koko, mukavuus selässä, olkahihnojen kestävyys ja taskujen määrä ovat oleellisia tekijöitä reppua valitessa. Peruskoululaisen reppuun tulee mahtua penaali, vihkoja ja koulukirjoja, joten repun tulee olla tarpeeksi iso. Pieniä sisätaskuja on hyvä olla avaimille, puhelimelle ja muille pikkutavaroille.

Mitä enemmän repussa on painoa, sitä tärkeämpiä ovat repun säätöominaisuudet. Mukavuuden kannalta peruskoululaisten repussa olisi hyvä olla pehmustettu selkätuki ja olkahihnat. Olkahihnojen tulee olla tarpeeksi kestävät ja leveät, jotta ne eivät paina eivätkä repeä painavammassakaan lastissa. Säädettävät olkahihnat pidentävät repun käyttöikää kasvuikäisellä lapsella.