K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Koulureppu selkään ja menoksi

Koulureppu selkään ja menoksi

Uusi vuosiluokka, uusi lukujärjestys, uudet koulutarvikkeet. Myös uusi koulureppu on monilla ostoslistalla. K-Citymarketista löytyy laaja valikoima reppuja.

Syksyn 2021 repputrendit

Koulureppua valitessa kannattaa kiinnittää huomiota sen käyttötarkoitukseen, mallin ja ulkonäön lisäksi. K-Citymarketista löytyy laaja valikoima reppuja, jotka sopivat kaikenikäisille koululaisille.

VerkkokauppaanButton

Valikoimat voivat vaihdella kaupoittain.

Reppuja kerhoon ja alakouluun

Lasten suosikkiohjelmista ja elokuvista tutut hahmot keikkuvat kerholaisten ja koululaisten repuissa tänäkin syksynä. Tarhareppujen suosikkeja ovat muun muassa Ryhmä Hau ja Pipsa Possu. Pienten koululaisten selässä näkyy Frozen sekä Muumi -reppuja ja pelimaailmasta tuttua Fortnite ja Minecraft -teemaa. Lisäksi eläinaiheiset reput ovat aina mielekkäitä.

Paw Patrol kerhoreppu pinkki PAW-3-3690 - kuva

Paw Patrol kerhoreppu pinkki PAW-3-3690

Katso lisää ›

Paw Patrol kerhoreppu sininen PAW-3-3356 - kuva

Paw Patrol kerhoreppu sininen PAW-3-3356

Katso lisää ›

Muumi kerhoreppu Viuhti kamut vaaleansininen - kuva

Muumi kerhoreppu Viuhti kamut vaaleansininen

Katso lisää ›

Frozen kerhoreppu sininen FRO2-3-439 - kuva

Frozen kerhoreppu sininen FRO2-3-439

Katso lisää ›

Sporttisia merkkejä nuorille

Isommille koululaisille on tarjolla suosittuja urheilumerkkejä kuten Adidas, Nike, Puma ja Björn Borg.

Puma Phase reppu 75487-58 vaaleanpunainen - kuva

Puma Phase reppu 75487-58 vaaleanpunainen

Katso lisää ›

Puma Phase reppu 75487-01 musta - kuva

Puma Phase reppu 75487-01 musta

Katso lisää ›

Adidas reppu Classic FJ9360 pinkki - kuva

Adidas reppu Classic FJ9360 pinkki

Katso lisää ›

Nike jumppapussi BA5953 musta - kuva

Nike jumppapussi BA5953 musta

Katso lisää ›

Vinkkejä reppuostoksille

Repun käyttötarkoitus määrittää pitkälti sen, millainen reppu kannattaa ostaa. Päiväkotiin menevän lapsen reppu voi olla kooltaan pieni ja kevyt, jotta reppu mahtuu hyvin selkään eikä ole liian raskas. Päiväkodissa harvoin vielä tarvitaan varsinaisia koulutarvikkeita, joten repussa ei välttämättä tarvitse olla pieniä taskuja tai paljon säilytystilaa. Riittää, että reppuun voi pakata mukaan esimerkiksi lempilelun ja muut lapsen tärkeät tavarat.

Ala- ja yläasteikäisillä lapsilla reppu kulkee mukana koko koulupäivän ajan, joten repun koko, mukavuus selässä, olkahihnojen kestävyys ja taskujen määrä ovat oleellisia tekijöitä reppua valitessa. Peruskoululaisen reppuun tulee mahtua penaali, vihkoja ja koulukirjoja, joten repun tulee olla tarpeeksi iso. Pieniä sisätaskuja on hyvä olla avaimille, puhelimelle ja muille pikkutavaroille.

Mitä enemmän repussa on painoa, sitä tärkeämpiä ovat repun säätöominaisuudet. Mukavuuden kannalta peruskoululaisten repussa olisi hyvä olla pehmustettu selkätuki ja olkahihnat. Olkahihnojen tulee olla tarpeeksi kestävät ja leveät, jotta ne eivät paina eivätkä repeä painavammassakaan lastissa. Säädettävät olkahihnat pidentävät repun käyttöikää kasvuikäisellä lapsella.