Penaalit ja koulutarvikkeet

Penaalit ja koulutarvikkeet

Koulujen alun lähestyessä niin pienet kuin isotkin koululaiset suuntaavat koulutarvikeostoksille. K-Citymarketista löydät kaiken tarpeellisen koulun alkuun kynistä ja penaaleista vihkoihin ja kalentereihin.

Ensimmäisenä ostoksille lähtevät alakoululaiset, joille penaalien, kynien ja muiden koulutarvikkeiden hankinta on erityisen jännittävä tapahtuma. Myöhemmin joukkoon liittyvät isommat koululaiset sekä opiskelijat. Iästä riippumatta kaikille on löytää omannäköiset, käytännölliset ja toimivat tarvikkeet onnistuneisiin koulupäiviin.

Yksi tärkeimpiä hankintoja ennen koulun alkua on repun lisäksi tietysti penaali, jossa kulkee mukana kaikki tarpeellinen niin piirtämiseen kuin kirjoittamiseenkin. Penaali pitää kynät, kumit, viivoittimet, terottimet ja muut välineet tallessa ja suojaa niitä koulupäivän käänteissä.

Koulutarvikeosastolta löytyvät myös erilaiset kalenterit, jotka muistuttavat menoista ja auttavat ajanhallinnassa. Lisäksi kauppareissulla on helppo poimia mukaan myös muun muassa kontaktimuovit kirjojen päällystämiseen, kopiopaperit, mapit sekä kansiot.

koulutarvikkeet kuvitus 680

Puuhaa lapsille ja pienille koululaisille

Oppi&ilon pyyhittävät puuhakirjat kannustavat oppimaan! Heikun keikun -puuhakirja on suunnattu 3-4-vuotiaille lapsille ja se kehittää lapsen hahmottamiskykyä ja hienomotoriikkaa. Hieman vanhemmille lapsille suunnattu Ensimmäiset kirjaimet -puuhakirja puolestaan tutustuttaa lapsen kirjaimiin. Kohti koulua -puuhakirja on suunnattu 5-7-vuotiaille lapsille, jotka haluavat harjoitella mm. numeroita ja kirjaimia hauskojen pelien avulla. Innokkaille lukutoukille suosittelemme Lukutoukka-puuhakirjaa, joka auttaa lukemaan oppimisessa innostavien tehtävien avulla.

Kirjojen mukana tulee pyyhittävä tussi, joten hauskoja tehtäviä voi ratkoa yhä uudelleen ja uudelleen!

koulutarvikkeet kuvituskirjat 680