Pirkka Parhaat -juomat juhliin

Pirkka Parhaat -juomat juhliin

Pirkka Parhaat -sarjasta löydät juomia niin juhlien tarjoilupöytään, onnittelumaljaan kuin boolin tai mocktailin valmistukseen.

Pirkka Parhaat Master Blend -kahvit 

Pirkka Parhaat Master Blend -kahvisarja koostuu tumma- ja vaaleapaahtoisista suodatinkahveista sekä tumma- ja vaaleapaahtoisista kahvipavuista. Kaikki kahvit ovat UTZ-sertifioituja. 

Pirkka Parhaat Master Blend tummapaahto on laadukasta arabica-kahvia, joka on paahtoasteeltaan 3. Vaaleapaahtoinen versio on paahtoasteeltaan 1.  Pirkka Parhaat Master Blend tummapaahtoiset kahvipavut ovat korkealuokkaisia kahvipapuja, joiden paahtoaste on 3. Vaaleapaahtoiset kahvipavut ovat paahtoasteeltaan 1. 

Mietitkö kuinka paljon kahvia juhlavieraille kannattaa keittää? Lue juhlien kahvinkeitto-opas >

Pirkka Parhaat kuohujuoma virvoitusjuoma

Tammitynnyrissä kypsytetty Pirkka Parhaat kuohujuoma on raikas ja kupliva virvoitusjuoma, joka sopii mainiosti juhlaviin tilaisuuksiin kuohuviinin alkoholittomana vaihtoehtona. Juoma on parhaimmillaan kylmänä tarjottuna.

Lue lisää juhlien kuohujuomista >

Pirkka Parhaat Russian ja Tonic

Pirkka Parhaat Russian on raikas virvoitusjuoma, joka sopii käytettäväksi erityisesti juomasekoituksiin. Se sopii myös nautittavaksi kylmänä sellaisenaan. Pirkka Parhaat Tonic on samoin raikas virvoitusjuoma, joka sopii erityisesti juomasekoituksiin. Tonicille on ominaista hieman karvas maku, joka on peräisin kiniinistä.

Russian ja Tonic sopivat esimerkiksi alkoholittomiin cocktaileihin eli mocktaileihin. Kokeile vaikkapa punaista mocktailia, mustikkajuomaa ja omena-minttujääteetä.

Lue lisää ideoita mocktailien valmistukseen >

Pirkka Parhaat glögi

Muista myös loppuvuoden hitit, höyryävän kuumat glögit. Makuja löytyy kaksi: perinteisten makujen Pirkka Parhaat luomuglögi ja vaalea omenatäysmehupohjainen Pirkka Parhaat vaalea luomuglögi

Glögi-juomat taipuvat monenlaiseksi juomaksi, katso reseptivinkit >