Pirkka
Luomu kuuluu kaikille!

Luomu kuuluu kaikille!

Laadukkaat, kukkaroystävälliset sekä luonnonmukaisesti ja vastuullisesti tuotetut Pirkka Luomu -tuotteet hurmaavat kasvavalla valikoimallaan. Joko sinulla on oma suosikkisi?

Kasvatimme suosittua Pirkka Luomu -tuoteperhettä kymmenillä uusilla tuotteilla, ja vuoden 2019 aikana sarja kasvaa lähes 200 tuotteeseen. Uusimme samalla pakkausilmeen; nykyisten tuotteiden kohdalla muutos tulee näkymään vähitellen. Yhtenäisen ja raikkaan pakkaus ilmeen ansiosta Pirkka Luomu -tuotteet on helppo tunnistaa. Täältä löydät ensimmäisiä uutuuksiamme.

Yhä useammasta arjen tuoteesta löydät nyt luomuvaihtoehdon

Tiedostava kuluttaminen on tämän hetken suurin ruokailmiö. Se vaikuttaa ruokavalintoihin yli puolella suomalaisista ja trendin ennustetaan jatkavan kasvuaan. Myös kiinnostus luomua kohtaan on lisääntynyt ja lähes kolmannes suoma laisista ostaa luomutuotteita viikoittain.* Vastasimme kasvavaan kysyntään laajentamalla Pirkka Luomu -tuoteperhettä. Se kattaa nyt monipuolisesti ja kilpailukykyisin hinnoin arjen perustuotteet, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden valita. Pirkka Luomu -tuotteiden valikoima vaihtelee eri K-ruokakaupoissa. Mikäli lähikaupastasi uupuu jokin tuote, vinkkaa siitä kauppiaalle. Tervetuloa ostoksille!

Pirkka luomu alakuva Pirkka Luomu naudan jauhelihasta ja Pirkka Luomu tagliatellesta syntyvät arkiruoan monet muunnelmat. Pirkka Luomu -tuotteet kasvattavat koko ajan suosiotaan, ja ostetuimpien luomutuotteiden listalla komeilevat Pirkka Luomu Reilun kaupan banaani, Pirkka Luomu rasvaton maito, sekä Pirkka luomukananmunat.

Pirkka Luomu kevytmaidon ja Pirkka Luomu rasvattoman maidon tuottaa kotimainen Juustoportti. Meijerissä maito pastöroidaan 72°C:ssa ja pakataan ultrapuhtaalla pakkauslinjalla, mikä mahdollistaa totuttua pidemmän säilyvyysajan. 

Myös Pirkka luomu lastenruokasoseet ovat todella suosittuja. Sarjan makuihin kuuluvat esimerkiksi Pirkka Luomu mansikkasmoothie ja Pirkka Luomu spagetti bolognese. Pakkaukset säilyvät avaamattomina huoneenlämmössä ja ovat uudelleensuljettavia, joten ne on helppo ottaa mukaan lapsiperheen menoihin. Hedelmäsoseet maistuvat myös aikuisten välipaloina.

Pirkka luomu alakuva2

Lue tästä Luomu liite 2019

Lähteet: Ruokavirasto ja K-ryhmän K:n Ruokailmiöt 2019 -tutkimus