Pirkka-luomuvalikoima ihastuttaa!

Pirkka-luomuvalikoima ihastuttaa!

Laadukkaat, kukkaroystävälliset sekä luonnonmukaisesti ja vastuullisesti tuotetut Pirkka Luomu -tuotteet hurmaavat kasvavalla valikoimallaan. Joko sinulla on oma suosikkisi?

Maitoa, leipää ja voita, kananmunia, kahvia ja suklaata. Ja kaikki luomua! Pirkka-sarjan luomuvalikoima lisääntyy vauhdilla – luomutuotteita on tällä hetkellä jo yli 100, ja viidennes niistä löytyy monipuoliselta hedelmä- ja vihannesosastolta.

Löydä luomusuosikkisi

Pirkka Luomu -tuotteet kasvattavat koko ajan suosiotaan, ja ostetuimpien luomutuotteiden listalla komeilevat Pirkka Luomu Reilun kaupan banaani, Pirkka Luomu kevytmaito, Pirkka Luomu rasvaton maito sekä Pirkka luomukananmunat.

Pirkka Luomu kevytmaidon ja Pirkka Luomu rasvattoman maidon tuottaa laadukas ja kotimainen Juustoportti. Meijerissä maito pastöroidaan 72°C:ssa ja pakataan ultrapuhtaalla pakkauslinjalla, mikä mahdollistaa totuttua pidemmän säilyvyysajan. 

Myös Pirkka luomu lastenruokasoseet ovat todella suosittuja. Sarjan makuihin kuuluvat esimerkiksi Pirkka Luomu hedelmäsmoothie ja Pirkka Luomu kasvis-possucouscous. Pakkaukset säilyvät avaamattomina huoneenlämmössä ja ovat uudelleensuljettavia, joten ne on helppo ottaa mukaan lapsiperheen menoihin. Hedelmäsoseet maistuvat myös aikuisten välipaloina.

Pirkka luomutuotteissa riittää valikoimaa!

Lue lisää

Sinua saattaisi kiinnostaa