Uutuudet
Joulukuun parhaat uutuudet

Joulukuun parhaat uutuudet

Naapurin Maalaiskanan Ohuet Pikkufileet

Naapurin Maalaiskanan Ohuet Pikkufileet kypsyvät nopeasti. Maustamattomien pikkufileiden lihapitoisuus on 100 % ja ne on valmistettu Liedossa kotimaisesta, GMO- ja antibioottivapaasta kananlihasta.

Stella Artois – nyt myös ekologisessa monipakkauksessa

Stella Artois on yksi maailman eniten ostetuista oluista, jota nautitaan yli 80 maassa. Sen erinomainen panemisprosessi ja parhaat raaka-aineet takaavat oluen täyteläisen, tunnistettavan maun sekä korkean laadun. Stella Artois on nyt saatavilla myös kuuden kappaleen monipakkauksessa.

Saarioisten uutuuskulhot – vain K-kaupoista

Saarioisten uutuuskulhot hurmaavat etnisellä maullaan! Sweet&Sour Kanakulhossa riisinuudelit, kananpalat ja värikkäät kasvikset saavat potkua herkullisesta hapanimeläkastikkeesta. Thai Curry Possukulhon salaisuus on makean tulinen kookoskastike, joka höystää possunsuikaleet, rapean vesikastanjan ja riisin.

Pågen Joulun taikaa - hurmaava leipä joulupöytään

Pågen Joulun taikaa –leipä on täynnä ihania joulun makuja. Vierteellä, omenalla ja siirapilla mehevöitetty sekä kanelilla, inkiväärillä, mausteneilikalla ja pomeranssilla jouluisaksi maustettu täyteläinen, viipaloitu sekaleipä hurmaa.

Pirkka joululaatikot - perinteisillä mauilla oikaisten joulupöytään

Näillä perinteisillä joululaatikoilla oikaiset kätevästi joulupöydän tarjoiluissa! Pirkka porkkana-, lanttu- ja perunalaatikko maistuvat perinteisiltä joululaatikoilta ja 600 gramman pakkauksesta riittää useammalle ruokailijalle. Kaikilla joululaatikoilla on Hyvää Suomesta -merkki.

Pirkka Parhaat blinit ja muikunmäti - loihdi bliniateria hetkessä

Tänä talvena loihdit herkullisen bliniaterian superhelposti! Kuohkeat ja maukkaat Pirkka Parhaat blinit ovat lämmitystä vaille valmiit. Kruunaa ne suomalaisella Pirkka Parhaat muikunmädillä, smetanalla, tillillä ja punasipulilla. Muikunmädin löydät pakasteosastolta. Täydellistä!

Pirkka Parhaat käsintehdyt suklaakonvehdit - parhaisiin hetkiin

Upean makuiset Pirkka parhaat suklaakonvehdit on valmistettu käsityönä. Paketissa on 18 kappaletta konvehteja.

Pirkka Parhaat rosolli - perinteisiä makuja joulupöytään

Pirkka Parhaat rosolli sopii perinteiseen joulupöytään. Tarjoa rosollin kanssa perinteisesti etikalla maustettua kermavaahtokastiketta. Tuotteella on Hyvää Suomesta -merkki.

Pirkka Parhaat rapea pikkusalaatti ja vihreä pikkuparsa - kevyet nautiskelijan valinnat

Hevi-osaston Pirkka Parhaat -uutuudet ovat nautiskelijan valinta.

Pikkusalaatti on makea ja rapea sekä todella monikäyttöinen salaatti, jota voit käyttää revittynä tavallisen salaatin tapaan tai täyttää lehdet erilaisilla kylmillä tai lämpimillä täytteillä. Kokeile myös lohkoa salaatti ja paistaa se nopeasti pannulla tai parilalla. Viimeistele suolalla, pippurilla ja parmesaanilla.

Vihreästä pikkuparsasta saat nopean ja herkullisen lisäkkeen esimerkiksi pihville, kun käytät parsat nopeasti pannulla. Voit myös pilkkoa parsat raakana salaattiin.

Pirkka Helposti mukaan - uutuudet helpoksi evääksi

Pirkka Helposti mukaan -sarja täydentyy uusilla herkullisilla tuotteilla, jotka ovat kätevä eväs aamiaiseksi, välipalaksi tai kevyeksi lounaaksi. Feta-avokado- ja kana-teriyakiwrapeissa on reilusti maukasta täytettä. Rahkavälipalassa maistuvat tuoreet marjat ja rouskuva granola.

Finnair mustikkamehujuoma

Finnair ja K-ryhmä tuovat Finnairin lennoilta tutun mustikkamehujuoman yli 300 K-ryhmän ruokakauppaan joulukuun aikana. Mustikkamehujuomaa on tarjoiltu Finnairin lennoilla jo vuodesta 2014 ja se on saanut kiitosta niin suomalaisilta kuin kansainvälisiltäkin asiakkailta. Tuotteen tuominen K-ruokakauppoihin on osa Finnairin ja K-ryhmän yhteistyötä pandemian aiheuttamien ongelmien helpottamiseksi. Mustikkamehujuoma valmistetaan Turussa Eckes-Graninin tehtaalla.

Kariniemen Gourmet kananpojan paistileike piri piri - helposti mehevä lopputulos

Kariniemen Kananpojan paistileikkeitä tuhdilla Piri piri -mausteella. Paistileike pysyy mehevänä kypsennyksessä ja sopii erityisesti haudutettaviin ruokiin. Saat mehukkaan lopputuloksen, valitset kypsennystavaksi sitten pannun, uunin tai grillin.

Rosten Jurmo puolukka-karpalosaaristolaislimppu - limppujen uusi ihastus

Mehevä saaristolaislimppu, jossa on lisähöysteenä puolukoita ja karpaloita. Sopii erityisen hyvin kalaruokien ja keittojen kaveriksi, mutta myös erilaisten juustojen ja hillojen kanssa tarjottavaksi. Maista ja ihastu!