Pukeutuminen
Kengät koko perheelle

Kengät koko perheelle

Tervetuloa tekemään syksyn ja talven kenkäostokset K-Citymarketin uudistuneille kenkäosastoille!

Laaja valikoima

K-Citymarketin laajasta jalkinevalikoimasta löydät kenkäsuosikit koko perheelle! Uudistuneilla kenkäosastoillamme on myös entistä enemmän laatumerkkejä, kuten Caprice, Collection by Clarks ja Caterpillar.

Eläinkuoseja ja koristeita

K-Citymarketin omasta mywear-mallistosta löydät kauniita kenkiä erilaisiin tarpeisiin. Mallistossa näkyvät syys- ja talvikauden 2019 tärkeimmät trendit, kuten eläinkuosit (käärme, seepra ja leopardi), ruutukuosit, kiiltävät pinnat ja koristeellisuus. Syksyn trendikkäimpiä värejä ovat pinkin ja roosan sävyt, joita täydentävät keltainen, valkoinen sekä syksyn ikisuosikit burgundi ja musta.

KCM Kenkapaivat 1 mywear Kuva: vasemmalla ylhäällä mustat mywear 42080 nilkkurit. Vasemmalla keskellä ja alhaalla mywear 42601 nilkkurit kiiltävänä ja käärme-kuosilla. Oikealla mywear 42074 talvitennarit, joista saatavana värit musta, keltainen ja pinkki.

Laadukas saksalainen Caprice, tämän syksyn uusi brändi K-Citymarketeissa, panostaa jalkineissaan käyttömukavuuden maksimointiin parhaiden nahkalaatujen ja erilaisten teknologioiden avulla. Caprice-mallisto on suunniteltu niin, että siitä löytyy muodikkaita ja klassisia jalkineita kaiken ikäisille naisille.

KCM Kenkapaivat 3 caprice Kuva: vasemmalla nahkaiset Caprice-saappaat (mallit 25511 ja 25550) ja oikealla nahkaiset Caprice-nilkkurit (malli 25326).

Valikoimistamme löydät myös suositut Collection by Clarks -nahka-avokkaat ja -nilkkurit.

KCM Kenkapaivat 2 clarks Kuva: vasemmalla ruskeat nahkaiset Collection by Clarks Verona Trish -nilkkurit ja mustat nahkaiset Collection by Clarks Sharon Hop -kengät. Vasemmalla alhaalla mustat Collection by Clarks Adriel Viola ja Linvale Jerica -avokkaat. Vasemmalla ylhäällä ja oikealla nahkaiset Collection by Clarks Griffin Plaza -nilkkurit, värit musta ja tummanpunainen.

Vedenpitävyyttä ja käytännöllisyyttä

Miesten kenkien syksyn ja talven valikoimasta löytyvät laadukkaat Caterpillar-nilkkurit ja mywear-malliston tyylikkäät nilkkurit ja varsitennarit. Collection by Clarks Walbeck Top -vedenpitävät nilkkurit pitävät jalat kuivana säällä kuin säällä.

KCM Kenkapaivat 4 miehet Kuva: vasemmalla ylhäällä ja keskellä mywear 42202 varsitennarit ja keltaiset mywear 42201 -nilkkurit. Vasemmalla alhaalla Collection by Clarks Walbeck Top miesten vedenpitävät nilkkurit. Oikealla nahkaiset Caterpillar Irondale ja Founder -nilkkurit.

Naisten ja miesten tyylikkäät ulkoilukengät täydentävät vapaa-ajan asun ja pitävät jalat kuivina ja lämpiminä. Valikoimistamme löydät Merrell ja Viking Gore-Tex® -ulkoilukengät.

KCM Kenkapaivat 5 ulkoilu Kuva: ylhäällä Merrell Alverstone mid aikuisten Gore-Tex® ulkoilukengät, miesten koot 42-46, naisten koot 37-41, värit musta ja burgundi. Kuvan etuosassa Viking Komfort mid aikuisten mustat Gore-Tex® ulkoilukengät, miesten koot 42-47, naisten koot 37-41.

Lapset viihtyvät syksyllä käytännöllisissä ja vedenpitävissä mywear-ulkoilukengissä sekä Viking Gore-Tex® -kengissä. Ilmojen viiletessä on aika vaihtaa välikausikengät lämpimämpiin talvikenkiin.

KCM Kenkapaivat 6 Lapset Kuva: ylhäällä Viking Snowflake lasten Gore-Tex® kengät, useita värejä, koot 26-37. Vasemmalla Viking Bifrost lasten Gore-Tex® -talvikengät, värit musta (koot 30-41) ja liila (koot 30-39). Alhaalla Viking Playtime lasten Gore-Tex® kengät, värit musta ja punainen, koot 23-30.

Kenkävalikoimat vaihtelevat kaupoittain.

Kengät kruunaavat asun

Kengät huomataan ja ne viimeistelevät asukokonaisuuden. Naiset tämän usein tietävätkin, mutta myös miesten pukeutumisessa kengät ovat suuressa osassa. Eikä kauniiden kenkien tarvitse maksaa liikaa - K-Citymarketin kenkäosasto tunnetaankin nimenomaan hyvästä hinta-laatusuhteesta sekä edullisista tarjouksista.

Hyvin istuvat kengät ovat satsaus terveyteen

Seisomatyön yleistyessä on tärkeää panostaa mukaviin kenkiin, sillä pitkään jaloillaan oleminen rasittaa jalkapohjia, jolloin työasento voi muuttua epäergonomiseksi pöytään tai seinään nojailuksi. Hyvin istuvilla ja tukevilla kengillä jaksat seistä ja kävellä hyvällä ryhdillä koko päivän, ilman että jalkapohjia alkaa särkeä. Silloin olet myös vireämpi niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Valitse kengät vuodenajan mukaan

Kesällä kävelykengät, lenkkarit tai avokkaat ovat mukavat ja kevyet sekä töissä että vapaa-ajalla. Talvisin kesäkengät ovat paitsi viileät, myös vaaralliset, sillä liukkailla keleillä kesätennareilla kävely on kuin luistelua jäisellä peltikatolla. Välikausikengät ovat tarpeen etenkin lapsille silloin, kun säät sallivat jo hieman kevyemmät, mutta kuitenkin lämmittävät ja vedenpitävät kengät.

Mallistostamme löydät kengät aina sesonkien mukaan - talvella vuorellisia ja lämpimiä kenkiä ja kesällä kevyitä kesäkenkiä. Läpi vuoden valikoimassamme on myös suosituimmat kenkämallit, kuten sisäkengät työpaikoille ja kouluun, treenikengät kuntosalille, juoksuun ja sisäpeleihin sekä klassiset kumikengät syys- ja kevätsateiden varalle.

Oikeanlaisilla kengillä myös treeni luistaa

Kävelykenkien ohella löydät myös kattavan valikoiman urheilukenkiä niin sisä- kuin ulkotreeniinkin. Esimerkiksi juoksukenkämme ovat paitsi laadukkaita, myös edullisia ja sopivat varsinkin kuntourheilijoille. Sesonkien mukaan valikoimassamme on myös paljon eri urheilu- ja liikuntalajeihin sopivia kenkiä, kuten erilaisia treenikenkiä ja vaelluskenkiä.

Osta 5 paria kenkiä - saat kuudennet puoleen hintaan

Keräämällä viisi leimaa K-Citymarketin Kenkäpassiin, saat kuudennen parin normaalihintaisia kenkiä 50% alennuksella! Kenkäostosten keskittäminen siis kannattaa.

Lue lisää Kenkäpassista

K-Citymarketin kenkävalikoimista löydät kenkiä muun muassa seuraavilta merkeiltä: mywear, Caprice, Collection by Clarks, Cloudsteppers by Clarks, Caterpillar, Madden girl, Viking, Halti, Nike, Puma, Asics, Nokian Jalkineet, Hai, Catmandoo, Inblu, Adidas, Marco Tozzi, Crocs, Walkers, Pomar, Reima, Merrell, Sievi, Kuoma, Reino, Icebug, For Every Body by Jutta, Janina F, Aaltonen, New Balance, Vans, North Alaska, Pegada, Leaf, Refresh, Imac, Timberland, XTI