Kengät koko perheelle

Kengät koko perheelle

Tervetuloa tekemään parhaat kenkäostokset K-Citymarketin kenkäosastolle!

Laaja valikoima

K-Citymarketin laajasta jalkinevalikoimasta löydät kenkäsuosikit koko perheelle. Löydät valikoimista myös entistä enemmän laatumerkkejä, kuten Caprice, Collection by Clarks sekä Ecco.

Tiesitkö, että lähes koko kenkävalikoimaamme voit tutustua kauppojen omilla verkkosivuilla? Valitse sinulle sopiva K-Citymarket kauppahausta ja katso valikoima.

Tyylikkäitä kenkiä naisille

K-Citymarketin omasta mywear-mallistosta löydät kauniita kenkiä erilaisiin tarpeisiin. Kenkäosastolta löydät naisille myös laadukkaita merkkijalkineita Capricelta, Clarksilta, Pomarilta sekä Aaltoselta.

Rentoja kävelykenkiä miehille

Miesten kenkien valikoimassa on rentoja kävelykenkiä reiluilla pohjilla sekä tennareita niin matalina kuin varrellisinakin. Valikoimissa on myös kumisaappaita ja urheilukenkiä lenkkipoluille sekä sisäpeleihin.

Mukavia kenkiä moneen menoon lapsille

Lasten kenkien valikoima on K-Citymarketissa valtava. Löydät kengät niin juhliin, kuraleikkeihin kuin ensiaskelillekin.

Urheiluun ja vapaa-aikaan koko perheelle

Tyylikkäät ja toiminnalliset ulkoilukengät täydentävät vapaa-ajan asun. Valikoimiin kuuluvat muun muassa Merrell ja Viking Gore-Tex® sekä Skechers, Halti, Adidas, Asics, Nike ja Puma.

Tutustu vapaa-ajan kenkiin ›

Kengät kruunaavat asun

Kengät huomataan ja ne viimeistelevät asukokonaisuuden. Naiset tämän usein tietävätkin, mutta myös miesten pukeutumisessa kengät ovat suuressa osassa. Eikä kauniiden kenkien tarvitse maksaa liikaa - K-Citymarketin kenkäosasto tunnetaankin nimenomaan hyvästä hinta-laatusuhteesta sekä edullisista tarjouksista.

Hyvin istuvat kengät ovat satsaus terveyteen

Seisomatyön yleistyessä on tärkeää panostaa mukaviin kenkiin, sillä pitkään jaloillaan oleminen rasittaa jalkapohjia, jolloin työasento voi muuttua epäergonomiseksi pöytään tai seinään nojailuksi. Hyvin istuvilla ja tukevilla kengillä jaksat seistä ja kävellä hyvällä ryhdillä koko päivän, ilman että jalkapohjia alkaa särkeä. Silloin olet myös vireämpi niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Valitse kengät vuodenajan mukaan

Kesällä kävelykengät, lenkkarit tai avokkaat ovat mukavat ja kevyet sekä töissä että vapaa-ajalla. Talvisin kesäkengät ovat paitsi viileät, myös vaaralliset, sillä liukkailla keleillä kesätennareilla kävely on kuin luistelua jäisellä peltikatolla. Välikausikengät ovat tarpeen etenkin lapsille silloin, kun säät sallivat jo hieman kevyemmät, mutta kuitenkin lämmittävät ja vedenpitävät kengät.

Mallistostamme löydät kengät aina sesonkien mukaan - talvella vuorellisia ja lämpimiä kenkiä ja kesällä kevyitä kesäkenkiä. Läpi vuoden valikoimassamme on myös suosituimmat kenkämallit, kuten sisäkengät työpaikoille ja kouluun, treenikengät kuntosalille, juoksuun ja sisäpeleihin sekä klassiset kumikengät syys- ja kevätsateiden varalle.

Oikeanlaisilla kengillä myös treeni luistaa

Kävelykenkien ohella löydät myös kattavan valikoiman urheilukenkiä niin sisä- kuin ulkotreeniinkin. Esimerkiksi juoksukenkämme ovat paitsi laadukkaita, myös edullisia ja sopivat varsinkin kuntourheilijoille. Sesonkien mukaan valikoimassamme on myös paljon eri urheilu- ja liikuntalajeihin sopivia kenkiä, kuten erilaisia treenikenkiä ja vaelluskenkiä.

K-Citymarketin kenkävalikoimista löydät kenkiä muun muassa seuraavilta merkeiltä: mywear, Caprice, Collection by Clarks, Cloudsteppers by Clarks, Caterpillar, Madden girl, Viking, Halti, Nike, Puma, Asics, Nokian Jalkineet, Hai, Catmandoo, Inblu, Adidas, Marco Tozzi, Crocs, Pomar, Reima, Merrell, Kuoma, Icebug, Aaltonen, New Balance, North Alaska, Pegada, Leaf, Refresh, XTI, Skechers