Pukeutuminen
Kengät koko perheelle

Kengät koko perheelle

Tervetuloa tekemään kevään ja kesän 2020 parhaat kenkäostokset K-Citymarketin uudistuneille kenkäosastoille!

Laaja valikoima

K-Citymarketin laajasta jalkinevalikoimasta löydät kenkäsuosikit koko perheelle. Uudistuneilla kenkäosastoillamme on myös entistä enemmän laatumerkkejä, kuten Caprice, Collection by Clarks sekä Caterpillar.

Tyylikkäitä kenkiä naisille

K-Citymarketin omasta mywear-mallistosta löydät kauniita kenkiä erilaisiin tarpeisiin. Tänä keväänä ja kesänä kengissä saa olla paljon yksityiskohtia, kuten koruja ja helmiä. Tyylikkäät vaaleat sävyt kuten valkoinen, roosa, kulta ja hopea saavat seurakseen erilaisia kuoseja kuten käärmenahkakuosia. Paksut pohjat ovat erityisen trendikkäitä tennareissa.

mywear naisten tennarit 52039

Kuva: Naisten mywear tennarit 52039 49,95.

kengat koko perheelle mywear2020 680

Kuva: Vaaleanpunaiset Refresh tennarit 64273 49,95, mustat mywear tennarit 52050 39,95, käärmekuosiset mywear kangastennarit 52587 39,95, valkoiset mywear kangaskengät 52576 19,99, persikanväriset mywear kangastennarit 52573 19,99 ja mustat mywear kävelykengät 52031 59,95.

Syksyllä K-Citymarketiin saapunut saksalainen Caprice panostaa laadukkaissa jalkineissaan käyttömukavuuden maksimointiin parhaiden nahkalaatujen ja erilaisten teknologioiden avulla. Caprice-mallisto on suunniteltu niin, että siitä löytyy muodikkaita ja klassisia jalkineita kaiken ikäisille naisille.

kengat koko perheelle caprice sandaletit 680

Kuva: Naisten Caprice Carla sandaletit 54,95.

Kevään kenkävalikoimista löydät myös suositut nahkaiset Collection by Clarks sandaletit, avokkaat ja kävelykengät.

Rentoja kävelykenkiä miehille

Miesten kenkien kevään ja kesän valikoimasta löytyy tennareita, rentoja kävelykenkiä sekä kevyempiä kangaskenkiä.

kengat koko perheelle miehet 680

Kuva: Miesten nahkaiset mywear vapaa-ajan kengät 59,95 sekä mywear kangaskengät 19,99.

kengat koko perheelle miehetkollaasi 680

Kuva: valkoiset Caterpillar Hex tennarit 79,00, ruskeat mywear kävelykengät 39,95, mustat mywear tennarit 34,95 ja valkoiset mywear tennarit 29,95.

Mukavia kenkiä moneen menoon lapsille

Lasten kenkäsuosikkeihin kuuluvat kevyet lenkkarit, mukavat tennarit sekä kangaskengät, joissa on paljon kivoja värejä ja yksityiskohtia. Lasten kengissä tarrat ja venykenauhat helpottavat pukemista.

kengat koko perheelle lapset mywear 680

Kuva: Korallinväriset ja harmaat mywear lenkkarit (koot 30-35) 29,95.

kengat koko perheelle lapset 680x680

Kuva: Siniset mywear lenkkarit (koot 21-26) 19,99, mustat mywear lenkkarit (koot 28-35) 24,95, pesunkestävät Viking Elise kengät (koot 30-37) 49,95, pesunkestävät Viking Arnes kengät (koot 30-40) 49,95 ja maastokuosiset mywear kangaskengät (koot 28-35) 15,99.

Urheiluun ja vapaa-aikaan koko perheelle

Tyylikkäät ja toiminnalliset ulkoilukengät täydentävät vapaa-ajan asun. Valikoimiin kuuluvat muun muassa Merrell ja Viking Gore-Tex® sekä Skechers, Treksta, Adidas, Asics, Nike ja Puma.

Tutustu vapaa-ajan kenkiin ›

Kenkävalikoimat vaihtelevat kaupoittain.

Kengät kruunaavat asun

Kengät huomataan ja ne viimeistelevät asukokonaisuuden. Naiset tämän usein tietävätkin, mutta myös miesten pukeutumisessa kengät ovat suuressa osassa. Eikä kauniiden kenkien tarvitse maksaa liikaa - K-Citymarketin kenkäosasto tunnetaankin nimenomaan hyvästä hinta-laatusuhteesta sekä edullisista tarjouksista.

Hyvin istuvat kengät ovat satsaus terveyteen

Seisomatyön yleistyessä on tärkeää panostaa mukaviin kenkiin, sillä pitkään jaloillaan oleminen rasittaa jalkapohjia, jolloin työasento voi muuttua epäergonomiseksi pöytään tai seinään nojailuksi. Hyvin istuvilla ja tukevilla kengillä jaksat seistä ja kävellä hyvällä ryhdillä koko päivän, ilman että jalkapohjia alkaa särkeä. Silloin olet myös vireämpi niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Valitse kengät vuodenajan mukaan

Kesällä kävelykengät, lenkkarit tai avokkaat ovat mukavat ja kevyet sekä töissä että vapaa-ajalla. Talvisin kesäkengät ovat paitsi viileät, myös vaaralliset, sillä liukkailla keleillä kesätennareilla kävely on kuin luistelua jäisellä peltikatolla. Välikausikengät ovat tarpeen etenkin lapsille silloin, kun säät sallivat jo hieman kevyemmät, mutta kuitenkin lämmittävät ja vedenpitävät kengät.

Mallistostamme löydät kengät aina sesonkien mukaan - talvella vuorellisia ja lämpimiä kenkiä ja kesällä kevyitä kesäkenkiä. Läpi vuoden valikoimassamme on myös suosituimmat kenkämallit, kuten sisäkengät työpaikoille ja kouluun, treenikengät kuntosalille, juoksuun ja sisäpeleihin sekä klassiset kumikengät syys- ja kevätsateiden varalle.

Oikeanlaisilla kengillä myös treeni luistaa

Kävelykenkien ohella löydät myös kattavan valikoiman urheilukenkiä niin sisä- kuin ulkotreeniinkin. Esimerkiksi juoksukenkämme ovat paitsi laadukkaita, myös edullisia ja sopivat varsinkin kuntourheilijoille. Sesonkien mukaan valikoimassamme on myös paljon eri urheilu- ja liikuntalajeihin sopivia kenkiä, kuten erilaisia treenikenkiä ja vaelluskenkiä.

K-Citymarketin kenkävalikoimista löydät kenkiä muun muassa seuraavilta merkeiltä: mywear, Caprice, Collection by Clarks, Cloudsteppers by Clarks, Caterpillar, Madden girl, Viking, Halti, Nike, Puma, Asics, Nokian Jalkineet, Hai, Catmandoo, Inblu, Adidas, Marco Tozzi, Crocs, Walkers, Pomar, Reima, Merrell, Sievi, Kuoma, Reino, Icebug, Aaltonen, New Balance, Vans, North Alaska, Pegada, Leaf, Refresh, Imac, Timberland, XTI, Skechers, Treksta