Pukeutuminen
Kengät koko perheelle

Kengät koko perheelle

Tervetuloa tekemään syksyn ja talven 2020 parhaat kenkäostokset K-Citymarketin uudistuneille kenkäosastoille!

Laaja valikoima

K-Citymarketin laajasta jalkinevalikoimasta löydät kenkäsuosikit koko perheelle. Uudistuneilla kenkäosastoillamme on myös entistä enemmän laatumerkkejä, kuten Caprice, Collection by Clarks sekä Caterpillar.

Tyylikkäitä kenkiä naisille

K-Citymarketin omasta mywear-mallistosta löydät kauniita kenkiä erilaisiin tarpeisiin. Kenkäosastolta löydät naisille myös laadukkaita merkkijalkineita Capricelta, Clarksilta, Pomarilta sekä Aaltoselta.

Trendikkäitä paksuja pohjia näkyy tänä syksynä niin tennareissa, nilkkureissa kuin saappaissakin. Erilaiset eläinkuosit jatkavat suosiotaan ja kiiltävät materiaalit tuovat mukavaa vaihtelua kenkien pintamateriaaleihin. Nilkkureissa erityisesti maiharit erilaisilla pohjilla, materiaaleilla ja vuorilla ovat syksyn suosikkeja.

Kenkien väreissä näkyy klassisten mustan ja ruskean lisäksi myös keltaista sekä erilaisia roosan ja vaaleanpunaisen sävyjä. Valkoinen väri piristää syksyn väripalettia ja yhdet syksyn trendikkäimmistä nilkkureista ovatkin paksupohjaiset valkoiset maiharit.

Viime syksynä K-Citymarketiin saapunut saksalainen Caprice panostaa laadukkaissa jalkineissaan käyttömukavuuden maksimointiin parhaiden nahkalaatujen ja erilaisten teknologioiden avulla. Caprice-mallisto on suunniteltu niin, että siitä löytyy muodikkaita ja klassisia jalkineita kaiken ikäisille naisille.

Rentoja kävelykenkiä miehille

Miesten kenkien syksyn valikoimassa on rentoja kävelykenkiä reiluilla pohjilla sekä tennareita niin matalina kuin varrellisinakin.

kengat s2020 miehet 680x300 Kuva: Mywear MONTAE miesten varsitennarit, värit musta ja valkoinen, hinta 34,95. Mywear MARCO miesten tennarit, värit valkoinen ja musta, hinta 29,95.

Mukavia kenkiä moneen menoon lapsille

Lasten syyskengissä tärkeää on vedenpitävyys. Kesän ja alkusyksyn kevyistä lenkkareista siirrytään pian vedenpitäviin välikausikenkiin, joita muun muassa mywear-mallistosta löytyy useita erilaisia. Välikausikengissä on miellyttävä tekstiilivuori, joka on sopivan lämmin syksyn viileneviin keleihin. Lasten kenkien pukemista helpottavat joko tarra- tai venykenauhakiinnitykset.

kengat s2020 lapset 680x300 Kuva: Mywear NEBBIA lasten vedenpitävät lenkkarit, värit fuksia ja musta, koot 28-36, hinta 49,95. Mywear GOCCIA lasten vedenpitävät välikausikengät, värit musta/vihreä ja musta/fuksia, koot 30-40, hinta 49,95.

Lasten kenkämallistoon kuuluvat myös laadukkaat ja suositut Viking Gore-Tex® ja vedenpitävät Reima Reimatec välikausikengät.

kengat s2020 lapset2 680x300 Kuva: Viking Gore-Tex® MAVERICK MID, koot 31-40, hinta 69,95. Reima Reimatec WETTER, värit musta ja pinkki, koot 28-37, hinta 69,95.

Urheiluun ja vapaa-aikaan koko perheelle

Tyylikkäät ja toiminnalliset ulkoilukengät täydentävät vapaa-ajan asun. Valikoimiin kuuluvat muun muassa Merrell ja Viking Gore-Tex® sekä Skechers, Halti, Adidas, Asics, Nike ja Puma.

Tutustu vapaa-ajan kenkiin ›

Kenkävalikoimat vaihtelevat kaupoittain.

Kengät kruunaavat asun

Kengät huomataan ja ne viimeistelevät asukokonaisuuden. Naiset tämän usein tietävätkin, mutta myös miesten pukeutumisessa kengät ovat suuressa osassa. Eikä kauniiden kenkien tarvitse maksaa liikaa - K-Citymarketin kenkäosasto tunnetaankin nimenomaan hyvästä hinta-laatusuhteesta sekä edullisista tarjouksista.

Hyvin istuvat kengät ovat satsaus terveyteen

Seisomatyön yleistyessä on tärkeää panostaa mukaviin kenkiin, sillä pitkään jaloillaan oleminen rasittaa jalkapohjia, jolloin työasento voi muuttua epäergonomiseksi pöytään tai seinään nojailuksi. Hyvin istuvilla ja tukevilla kengillä jaksat seistä ja kävellä hyvällä ryhdillä koko päivän, ilman että jalkapohjia alkaa särkeä. Silloin olet myös vireämpi niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Valitse kengät vuodenajan mukaan

Kesällä kävelykengät, lenkkarit tai avokkaat ovat mukavat ja kevyet sekä töissä että vapaa-ajalla. Talvisin kesäkengät ovat paitsi viileät, myös vaaralliset, sillä liukkailla keleillä kesätennareilla kävely on kuin luistelua jäisellä peltikatolla. Välikausikengät ovat tarpeen etenkin lapsille silloin, kun säät sallivat jo hieman kevyemmät, mutta kuitenkin lämmittävät ja vedenpitävät kengät.

Mallistostamme löydät kengät aina sesonkien mukaan - talvella vuorellisia ja lämpimiä kenkiä ja kesällä kevyitä kesäkenkiä. Läpi vuoden valikoimassamme on myös suosituimmat kenkämallit, kuten sisäkengät työpaikoille ja kouluun, treenikengät kuntosalille, juoksuun ja sisäpeleihin sekä klassiset kumikengät syys- ja kevätsateiden varalle.

Oikeanlaisilla kengillä myös treeni luistaa

Kävelykenkien ohella löydät myös kattavan valikoiman urheilukenkiä niin sisä- kuin ulkotreeniinkin. Esimerkiksi juoksukenkämme ovat paitsi laadukkaita, myös edullisia ja sopivat varsinkin kuntourheilijoille. Sesonkien mukaan valikoimassamme on myös paljon eri urheilu- ja liikuntalajeihin sopivia kenkiä, kuten erilaisia treenikenkiä ja vaelluskenkiä.

K-Citymarketin kenkävalikoimista löydät kenkiä muun muassa seuraavilta merkeiltä: mywear, Caprice, Collection by Clarks, Cloudsteppers by Clarks, Caterpillar, Madden girl, Viking, Halti, Nike, Puma, Asics, Nokian Jalkineet, Hai, Catmandoo, Inblu, Adidas, Marco Tozzi, Crocs, Pomar, Reima, Merrell, Kuoma, Icebug, Aaltonen, New Balance, North Alaska, Pegada, Leaf, Refresh, XTI, Skechers