Pukeutuminen
Juoksukengät ja vapaa-ajan jalkineet

Juoksukengät ja vapaa-ajan jalkineet

Reippaile sporttisille kenkäostoksille K-Citymarketiin.

Vapaa-ajan kenkäostokset kannattaa tehdä K-Citymarketissa. Valikoimissa on edullisia juoksukenkiä, vapaa-ajan lenkkareita, treenikenkiä sekä kävelykenkiä ulkoiluun ja urheiluun niin aikuisille kuin lapsillekin. Suosittuja brändejä urheiluun ja vapaa-aikaan ovat muun muassa Asics, New Balance, Adidas, Nike, Puma, Halti, Catmandoo, Merrel, Salomon ja Vans. Uutena kevään 2020 mallistoon ovat saapuneet Skechers ja Treksta.

vapaa-ajan kengat skechers 680x680

Kuva: Miesten, naisten ja lasten Skechers tennarit

Juoksukengät

Juoksukengät kannattaa valita tarkkaan, sillä hyvät kengät suojaavat hiertymiltä ja rasitusvammoilta sekä auttavat harjoittelemaan tehokkaammin. Esimerkiksi kengän iskunvaimennuksen on pidemmillä lenkeillä ja kovalla pinnalla juostessa hyvä olla kunnossa. Ensisijaisesti tärkeintä on kuitenkin kengän oikea koko ja istuvuus.

Vapaa-ajan kengät

Uudet kenkätrendit tuovat yhteen vapaa-ajan ja sporttisuuden. Tyylikkäät lenkkarit sopivat niin kevyeen treeniin kuin vapaa-ajallekin. Trendikkäitä ja sporttisia vapaa-ajan kenkiä on mallistossa suosituilta merkeiltä kuten Adidas, Nike, Vans ja Catmandoo.

kengat koko perheelle lapset mywear valo 680

Kuva: Vasemmalla lasten mywear valolenkkarit 29,95

Sadekelille, metsään tai mökille sopivat trendikkäät Hai-saappaat tai klassiset Kontiot sekä Nokian Jalkineet.

Muista kerätä leimoja KenkäPassiin, viidennen leiman jälkeen saat kuudennen parin kenkiä 50% alennuksella!