K-Ruoka-sovellus
Sähköiset kuitit nyt K-Ruoka-sovelluksessa

Sähköiset kuitit nyt K-Ruoka-sovelluksessa

Ota sähköiset kuitit käyttöösi K-Ruoka-sovelluksessa ja jätä paperiset kuitit jatkossa kassalle. Sähköisistä kuiteista löydät ostoksiesi kuitit ja takuukuitit.

Askel lähempänä paperitonta asiointia

Nyt voit jättää paperiset kuitit kassalle ja tarkistaa osto-ja takuukuitit sen sijaan suoraan K-Ruoka-sovelluksesta. Saat aktivoitua sähköiset kuitit helposti sovelluksessa, jonka jälkeen ne löytyvät aina takataskustasi.

Kuitit on jaoteltu kahdelle puolelle: ostoksien kuitit ja takuukuitit. Sähköiset kuitit sisältävät täysin samat tiedot kuin paperinen kuitti ja ne päivittyvät sovellukseen viimeistään 15 minuutin kuluttua ostotapahtumasta aina, kun oston yhteydessä on käytetty Plussa-korttia. Saat sähköiset kuitit K-Citymarketissa, K-Supermarketissa ja K-Marketissa tehdyistä ostoksista. K-Ruoan verkkokauppaostoksien kuitit eivät toistaiseksi tallennu sähköisesti.

Sähköiset kuitit säilyvät sovelluksesssa kaksi vuotta. Takuukuitit pysyvät tallessa koko takuun voimassaoloajan. Kuitit latautuvat aina henkilölle, jonka Plussa-korttia on käytetty oston yhteydessä. Kuitit eivät lataudu rinnakaiskortin haltijalle.

Paperinen kuitti tulostuu edelleen K-ruokakaupoissa sähköisen kuitin rinnalla, mutta kokonaan paperiton kuitti on suunnitteilla ja tulossa.

Näin aktivoit sähköiset kuitit käyttöön

Pääset aktivoimaan ja tarkastelemaan kuitteja sovelluksen lisää-osion takaa. Jotta kuitit alkavat näkymään automaattisesti, tulee sinun tehdä vahva tunnistautuminen kuittien käyttöönoton ensimmäisellä kerralla. Vahvaa tunnistautumista ei vaadita, jos olet tehnyt sen aikaisemmin esimerkiksi K-Ostoksien yhteydessä.

Huom! Kuitit alkavat keräntymään sovellukseen aktioivoinnin jälkeen. Kuitit eivät täten lataudu sovellukseen takautuvasti aktivoinnin yhteydessä.

Eikö kuitit näy?

  • Tarkista sovelluksen versio. Kuitit näkyvät sovelluksen 4.0.0. versiossa ja sitä uusimmissa versioissa. Muistathan päivittää sovelluksesi. Pääset päivittämään sovelluksen omassa sovelluskaupassasi Google Playssa ja App Storessa.
  • Olethan kirjautunut sovellukseen K-tunnuksella, johon on liitetty Plussa-kortti? Jos et, voit luoda K-Tunnuksen täällä. Mikäli Plussa-kortti puuttuu vielä takataskusta, voi sen tilata ilmaiseksi täältä.
  • Huomioithan, että kuitit näkyvät toistaiseksi vain K-Ruoka-sovelluksessa. Verkkoversioon kuitit rantautuvat pian.

Nyt kuitin voi ladata myös PDF-tiedostona

Olethan huomannut, että voit ladata kuitin PDF-tiedostona itsellesi? Kuitit PDF alakuva