K-Ruoka-sovellus
Sähköiset kuitit nyt K-Ruoka-sovelluksessa

Sähköiset kuitit nyt K-Ruoka-sovelluksessa

Sähköiset kuitit ovat viimein täällä! Ota sähköiset kuitit käyttöösi nyt K-Ruoka-sovelluksessa.

Askel lähempänä paperitonta asiointia

Sähköiset kuitit ovat viimein rantautuneet K-Ruoka-sovellukseen! Paljon toivotut kuitit löytyvät sovelluksen Lisää-valikon takaa. Kuitit on jaeteltu sovelluksessa kahdelle puolelle: ostoksien kuitit ja takuukuitit. Sähköiset kuitit sisältävät täysin samat tiedot kuin paperinen kuitti ja ne päivittyvät sovellukseen viimeistään 15 minuutin kuluttua ostotapahtumasta aina, kun oston yhteydessä on käytetty Plussa-korttia. Saat sähköiset kuitit K-Citymarketissa, K-Supermarketissa ja K-Marketissa tehdyistä ostoksista. Paperinen kuitti tulostuu edelleen K-ruokakaupoissa sähköisen kuitin rinnalla, mutta kokonaan paperiton kuitti on suunnitteilla ja tulossa. K-Ruoan verkkokauppaostoksien kuitit eivät toistaiseksi tallennu sähköisesti.

Sähköiset kuitit säilyvät sovelluksesssa kaksi vuotta. Takuukuitit pysyvät tallessa koko takuun voimassaoloajan . Kuitit latautuvat aina henkilölle, jonka Plussa-korttia on käytetty oston yhteydessä. Kuitit eivät lataudu rinnakaiskortin haltijalle.

Jotta kuitit alkavat näkymään automaattisesti, tulee sinun tehdä vahva tunnistautuminen kuittien käyttöönoton ensimmäisellä kerralla. Vahvaa tunnistautumista ei vaadita, jos olet tehnyt sen aikaisemmin esimerkiksi K-Ostoksien yhteydessä.

Eikö kuitit näy?

  • Tarkista sovelluksen versio. Kuitit näkyvät sovelluksen 4.0.0. versiossa ja sitä uusimmissa versioissa. Muistathan päivittää sovelluksesi. Pääset päivittämään sovelluksen omassa sovelluskaupassasi Google Playssa ja App Storessa.
  • Olethan kirjautunut sovellukseen K-tunnuksella, johon on liitetty Plussa-kortti? Jos et, voit luoda K-Tunnuksen täällä. Mikäli Plussa-kortti puuttuu vielä takataskusta, voi sen tilata ilmaiseksi täältä.
  • Huomioithan, että kuitit näkyvät toistaiseksi vain K-Ruoka-sovelluksessa. Verkkoversioon kuitit rantautuvat pian.