K-Ruoka-sovellus
Sähköiset kuitit nyt K-Ruoka-sovelluksessa

Sähköiset kuitit nyt K-Ruoka-sovelluksessa

Sähköiset kuitit ovat viimein täällä! Ota sähköiset kuitit käyttöösi nyt K-Ruoka-sovelluksessa.

Askel lähempänä paperitonta asiointia

Sähköiset kuitit ovat viimein rantautuneet K-Ruoka-sovellukseen! Paljon toivotut kuitit löytyvät sovelluksen Lisää-valikon takaa. Kuitit on jaeteltu sovelluksessa kahdelle puolelle: ostoksien kuitit ja takuukuitit. Sähköiset kuitit sisältävät täysin samat tiedot kuin paperinen kuitti ja ne päivittyvät sovellukseen viimeistään 15 minuutin kuluttua ostotapahtumasta aina, kun oston yhteydessä on käytetty Plussa-korttia. Paperinen kuitti tulostuu edelleen K-ruokakaupoissa sähköisen kuitin rinnalla, mutta kokonaan paperiton kuitti on suunnitteilla ja tulossa.

Sähköiset kuitit säilyvät sovelluksesssa kaksi vuotta. Takuukuitit pysyvät tallessa koko takuun voimassaoloajan . Kuitit latautuvat aina henkilölle, jonka Plussa-korttia on käytetty oston yhteydessä.

Jotta kuitit alkavat näkymään automaattisesti, tulee sinun tehdä vahva tunnistautuminen kuittien käyttöönoton ensimmäisellä kerralla. Vahvaa tunnistautumista ei vaadita, jos olet tehnyt sen aikaisemmin esimerkiksi K-Ostoksien yhteydessä.

Eikö kuitit näy?

  • Tarkista sovelluksen versio. Kuitit näkyvät sovelluksen uusimmassa versiossa (4.0.0.). Muistathan päivittää sovelluksesi. Pääset päivittämään sovelluksen omassa sovelluskaupassasi Google Playssa ja App Storessa.
  • Olethan kirjautunut sovellukseen K-tunnuksella, johon on liitetty Plussa-kortti? Jos et, voit luoda K-Tunnuksen täällä. Mikäli Plussa-kortti puuttuu vielä takataskusta, voi sen tilata ilmaiseksi täältä.
  • Huomioithan, että kuitit näkyvät toistaiseksi vain K-Ruoka-sovelluksessa. Verkkoversioon kuitit rantautuvat pian.