Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Superkauppiaat

Superkauppiaat

Superkauppiaat on uusi 10-osainen kotimainen sarja, jossa sukelletaan K-Supermarket-kauppiaiden elämään myyntitiskien, tarjousten ja asiakastoiveiden takana.

Viihdyttävä, oikeassa elämässä kuvattu sarja näyttää persoonallisten ja kunnianhimoisten kauppiaiden vauhdikkaan arjen ja kaikki sen ulottuvuudet, kommellukset ja yllättävät käänteet. Kauppiaana oleminen on intohimoinen elämäntapa, jossa työ, perhe-elämä ja vapaa-aika sulautuvat välillä yhteen. Onneksi apuna on mahtava henkilökunta!

"Lähdimme mukaan ohjelmayhteistyöhön, sillä sen avulla voimme tarjota kiinnostavan kurkistuksen K-Supermarketeihin ja kaupan arkeen eri puolilla Suomea. Keskeisessä roolissa ohjelmassa on kauppiaiden henkilötarinoiden ja yrittäjyyden lisäksi hyvä ruoka, lähiruoka ja se mitä kaupoissamme tehdään joka päivä asiakkaiden toiveiden täyttämiseksi ja tavallista paremman ruokakaupan rakentamiseksi", kertoo K-Supermarketin markkinointijohtaja Jenni Kujala.

Superkauppiaissa tutustutaan myös K-Supermarketien laajoihin tuottaja- ja kumppaniverkostoihin sekä niissä ahkeroiviin ihmisiin. Mistä päin Suomea nostetaan muikut helsinkiläisen K-Supermarketin kalatiskille? Kuinka Sodankylässä onnistuu ostosten toimitus moottorikelkalla tunturin huipulle? Entä kuka vaivaa taikinan uuden K-Supermarketin italialaiseen pizzauuniin? Minne hävikkituotteet joutuvat?

Superkauppiaat kertoo puolen vuoden ajalta todelliset tapahtumat kuudesta K-Supermarketista ympäri Suomen. Jokaisella kauppiaalla on tavoitteena kuunnella asiakkaitaan mahdollisimman hyvin ja rakentaa kaupastaan tavallista parempi ruokakauppa!

Ohjelma käynnistyy Nelosella ja Ruudussa maanantaina 15.3.2021.

Tutustu kauppiaisiin täällä ›