Uusi Superkauppiaat-kausi tulee syksyllä 2022

Uusi Superkauppiaat-kausi tulee syksyllä 2022

Päivitetty 2.9.2022

Yli 3 miljoonaa silmäparia on seurannut Superkauppiaat-TV-sarjan ensimmäistä kautta Nelosella ja Ruudussa. Ohjelma saa jatkoa, ja sarjan toinen tuotantokausi alkaa Nelosella ja Ruudussa syksyllä.

Superkauppiaiden toisella kaudella tutustutaan uusiin K-Supermarket-kauppiaisiin ja kauppojen arkeen ympäri Suomen!

”Ensimmäinen kausi ylitti hienosti katsojatavoitteemme, ja yli 3 miljoonaa silmäparia on seurannut Superkauppiaita. Tutkimuksen mukaan yli 50 prosenttia ohjelmaa katsoneista aikoi todennäköisesti seurata uutta kautta, jos sellainen tulisi. Sarjan hyväntuulisuudesta ja aitoudesta pidettiin, ja samalla linjalla uusi kausikin jatkuu. Lisäksi tähän kauteen kuvataan enemmän katsojien toivomaa kaupan arkea”, kertoo K-Supermarketin markkinointijohtaja Jenni Kujala.

Superkauppiaiden toisella kaudella tutustutaan kauppojen henkilökuntaan, asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin. Ohjelmassa päästään seuraamaan kaupantekoa Lapin tuntureilla sekä viimeisimpiä ruokatrendejä pääkaupunkiseudulla – ja kaikkea tältä väliltä. Uudet Superkauppiaat ovat hyvin erilaisissa vaiheissa kauppiasuraansa ja sarjassa nähdään myös miten kauppiaaksi kouluttaudutaan ja kasvetaan. Edelliseen kauteen verrattuna ohjelma tarjoaa entistä enemmän kurkistuksia kaupan kulisseihin ja tapahtumiin aitoja asiakaskohtaamisia unohtamatta. Kausi huipentuu erikoisjaksoon, jossa näytetään, miten joulu syntyy K-Supermarketeissa.

Ohjelma käynnistyy Nelosella ja Ruudussa syksyllä 2022.