1-2-3, näin helposti valmistat viikonloppujen uuden suosikin, kotikebabin!

1-2-3, näin helposti valmistat viikonloppujen uuden suosikin, kotikebabin!

Päivitetty 30.7.2023

Super Safkaan kotikebabista on tullut nopeasti monen suomalaisen uusi suosikkiateria erityisesti viikonloppuihin. Se on nopea, maukas ja helppo muunnella, joten se sopii kaikille - isoille ja pienille, niin lihan ystäville kuin vegaaneillekin.

Viisi vuotta sitten Ruotsissa lanseeratusta kotikebab-ateriakonseptista on tullut todellinen menestys erityisesti lapsiperheiden keskuudessa. Super Safkaan perusti Ruotsin MasterChefin voittaja Amir Kheirmand, ajatuksenaan tehdä suosikkikebabin valmistamisesta kotona helpompaa kuin koskaan.

Näin helppoa on valmistaa illallinen koko perheelle vain 15 minuutissa:

  1. SUPERSAFKAA KESKO LARGE 2023 ARTICLE PRODUCT IMAGES 1 Valitse kebab - Kokeile yhtä tai useampaa tuoretta kebabvaihtoehtoa. Super Safkaalta löydät Klassista kebabia, Kanakebabia ja Vegekebabia.
  2. SUPERSAFKAA KESKO LARGE 2023 ARTICLE PRODUCT IMAGES 2Valitse kebabkastike - Punaista, valkosipulia vai vegaania? Valitse yksi tai lisää useita eri kastikkeita mielesi mukaan.
  3. SUPERSAFKAA KESKO LARGE 2023 ARTICLE PRODUCT IMAGES 3 Valitse leipä - Tee klassinen kebabrulla tai kokeile kiviuunissa paistettua, mehevää pitaleipää.

Aika yksinkertaista, eikö? Lisää vain suosikkivihanneksesi, tarjoile halutessasi upeiden lisukkeiden kera ja laita lempimusiikkisi soimaan. Ja voilà - olet muuttanut ihan tavallisen arki-illan hauskaksi kotikebab-illaksi!

Super Safkaan tuotteet löydät K-kauppojen kylmäkaapista ja kebab on valmistettu suomalaisesta lihasta. Hyvien raaka-aineiden, yksinkertaisen ruoanlaiton ja täydellisen ateriakonseptin ansiosta kotikebab on erinomainen valinta niille, jotka haluavat säästää aikaa, mutta silti saada superhyvän illallisen.

Lisää tietoa Super Safkaasta ja herkullisista tuotteistamme löydät osoitteesta supersafkaa.fi.