Banaania poskeen - tutustu Arla Protein -uutuusrahkaan

Banaania poskeen - tutustu Arla Protein -uutuusrahkaan

Päivitetty 25.9.2023

Suosittujen Arla Protein -rahkojen uutuusmaku on suomalaisten rakastama banaani. Se on mitä parhain tuote aikaansaavien ihmisten aktiiviseen elämään!

Sellaisenaan tai Smoohtie bowlissa

Sipoon meijerissä valmistetut Arla Protein -rahkat ovat 500 g riittoisissa pakkauksissa. Olemme kuunnelleet asiakkaidemme toiveita ja pakanneet suositut rahkamme riittoisiin pakkauksiin. Pakkaus on helppo napata mukaan. Rahkaa voi nauttia päivän mittaan sellaisenaan tai siitä voi loihtia vaikkapa herkullisen smoothie bowlin aamiaiseksi tai välipalaksi. Kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Herkullinen uutuusmaku banaani

Nyt olemme tuoneet suosittuun Arla Protein- tuoteperheeseen suomalaisten rakastaman uutuusmaun, banaanin. Uutuustuote on yhdistelmä herkullisen pehmeää proteiinirahkaa ja täyteläistä banaania. Rahkamme sisältää runsaasti proteiinia, joka tutkitusti edistää lihasmassan kasvua. Se on rasvaton ja laktoositon, luonnollinen vaihtoehto, joka ei sisällä keinomakeuttajia. Arla Protein -rahka sopii välipalaksi ja aktiiviseen elämään.

Protein kuvituskuva 680x250 A

Tankkaa tahdonvoimaa

Arla Protein -tuoteperhe on suunniteltu aktiiviseen elämään, aktiviisille ja aikaan saaville ihmisille, jotka haluavat saavuttaa omat tavoitteensa työssään ja muutenkin elämässään. He tarttuvat asioihin ja hallitsevat elämäänsä kokonaisuutena. Liikunnalla on iso merkitys heidän elämässään, mutta myös terveellinen ruokavalio korostuu osana hyvää elämää.

Protein kuvituskuva 680x250 B