Valio PROfeel® proteiinimousse suklaa – suklaisen kuohkea uutuus!

Valio PROfeel® proteiinimousse suklaa – suklaisen kuohkea uutuus!

Päivitetty 2.5.2022

Suklaamoussea treenipäivänä, kyllä vain! Valio PROfeel® proteiinimousse suklaa on herkullinen uutuus proteiinin ja suklaan himoon.

Treenaa, lepää, nauti, toista

Valio PROfeel® proteiinimousse suklaa sopii täydellisesti treenipäiviin ja hetkiin, jolloin haluat nautiskella terveellisemmin. Unelmanpehmeä mousse on maultaan suussasulavan suklaista ja keveän kuohkeaa. Se sisältää runsaasti laadukasta maitoproteiinia ja herkullista makua ilman lisättyä sokeria. Yhdessä pakkauksessa on proteiinia 18 g. Proteiini edistää lihasmassan kasvua osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Valio Profeel kuvitus lev 680px

Valintoja, jotka tuntuvat yhtä hyvältä kuin maistuvat

Valio PROfeel® proteiinimousse suklaa on loistava esimerkki huippuluokan suomalaisesta tuotekehityksestä.

”Halusimme tehdä mahdollisimman herkullisen ja terveellisen proteiinipitoisen suklaamoussen, ja siitä se ajatus sitten lähti”, kertoo liiketoimintapäällikkö Kaisu Vuokko Valiolta.

”Valio PROfeel® tuotteet tunnetaan Suomessa ja myös maailmalla laadukkaan maitoproteiinin lähteenä mutta ennen kaikkea herkullisesta maustaan. Proteiinituotteet toimivat välipaloina erinomaisesti. Niitä pidetään myös hyvänä vaihtoehtona terveellisempään herkutteluun.”

Valio Profeel kuvitus lev 680px 2

Ruoki tavoitteitasi

Valio PROfeel® tuoteperheestä löytyy proteiinipitoisia välipaloja moneen lähtöön.

  • Valio PROfeel® proteiinipirtelöt ovat nopeita nauttia ja napata mukaan vaikka matkalla treeneihin. Herkulliset maut!
  • Valio PROfeel® proteiinivanukkaat sopivat mainiosti välipalaksi tai iltaherkuksi – valintasi mukaan joko ilman makeutusaineita tai ilman lisättyä sokeria. Pehmeää täyteläisyyttä, runsaasti proteiinia ja herkullista makua.
  • Valio PROfeel® proteiinijuomat säilyvät avaamattomina huoneenlämmössä, joten ne kulkevat kätevästi vaikka treenikassissa.
  • Raikkaat Valio PROfeel® proteiinirahkat maistuvat joka välissä aamusta iltaan. Proteiinirahkoista löytyy makeutusaineettomia, 50 % vähemmän sokeria sisältäviä ja sokerilla makeutettuja vaihtoehtoja.