EDISTYKSELLINEN KISSOJEN PURINA ONE   -TUOTESARJA NYT MYÖS MÄRKÄATERIOINA

EDISTYKSELLINEN KISSOJEN PURINA ONE -TUOTESARJA NYT MYÖS MÄRKÄATERIOINA

Päivitetty 25.3.2024

Odotetut PURINA ONE -märkäateriat kissoille ovat nyt kaupoissa! Herkullisissa aterioissa on mureiksi paloiksi leikattuja minifileitä ja vihanneksia maukkaassa kastikkeessa. Korkealaatuinen ja täysravinteinen tuotesarja sisältää kolme maistuvaa vaihtoehtoa: PURINA ONE Steril Cat Kana tai Nauta kasviksilla sekä PURINA ONE Adult Kana vihreillä pavuilla. Tutustu sarjaan ja kokeile! PurinaONE kuvituskuva

RABBLE-SOVELLUKSEN AVULLA SAAT OSTOKSESTASI 2 EUROA TAKAISIN*

Kokeile uutuuksia nyt edullisemmin! Osta Purina ONE -märkäruokapakkaus ja saat 2 € takaisin skannaamalla kuitin Rabble-sovellukseen. *Etu voimassa toistaiseksi ja lunastuksia on rajoitettu määrä.

Katso etu

PURINA ONE TUKEE KISSASI HYVINVOINTIA

Purinan eläinlääkärit ja ravitsemusasiantuntijat ovat kehittäneet kaikki reseptimme tukemaan kissasi terveellistä mikrobiomia. Mikroeliöiden tasapaino on tärkeää, kun haluat positiivisesti vaikuttaa kissasi ruoansulatusterveyteen ja yleiseen hyvinvointiin. Näet näkyviä tuloksia kissasi terveydessä ensimmäisestä päivästä alkaen – hyvästä ruokahalusta terveeseen ruoansulatukseen, toimivaan vastustuskykyyn ja kiiltävään turkkiin. Purina ONE kuvituskuva2b

OSALLISTU 3 VIIKON PURINA ONE -HAASTEESEEN

Kolmen viikon PURINA ONE -haaste on loistava tapa edistää kissasi terveyttä ja hyvinvointia. Heti alussa huomaat kissasi hyvän ruokahalun. Kissasi syö innokkaasti, nauttien aterioiden herkullisesta mausta. Viikon jälkeen kissallasi on korkeampi energia- ja eloisuustaso, jonka takana on korkealaatuinen, täysravinteinen ja tasapainoinen ravinto.

Kahden viikon kohdalla huomaat kissasi ruoansulatuksessa muutoksia parempaan. PURINA ONE -ateriat ovat erittäin hyvin sulavia ja edistävät ravinteiden korkeaa imeytymistä, jonka ansiostasi kissallasi on terve ruonsulatus: ulosteet ovat nyt kiinteitä ja hyvin muodostuneita.

Kolmannesta viikosta lähtien kissasi nauttii terveestä ihosta, kiiltävästä turkista ja kirkkaista silmistä. Purina ONE sisältää erityisiä kissasi terveyttä edistäviä ravintoaineita, kuten omega-3- ja -6-rasvahappoja, runsaasti antioksidantteja sekä tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Ensimmäisen kuukauden jälkeen PURINA ONEn vitamiini- ja antioksidanttiyhdistelmä toimii saumattomasti, tukien kissasi vastustuskykyä ja auttaen sitä pysymään terveenä vuodesta toiseen.