Laadukas PURINA ONE -koiranruoka saatavilla nyt myös pienille seniorikoirille

Laadukas PURINA ONE -koiranruoka saatavilla nyt myös pienille seniorikoirille

Päivitetty 28.2.2022

Asiantuntijamme ovat tehneet töitä lemmikkien ravitsemukseen liittyvien innovaatioiden parissa jo yli 85 vuoden ajan. Tieteellisesti tutkitut Purina ONE -koiranruoat valmistetaan herkullisista ja korkealaatuisista raaka-aineista, ja ne tukevat koirasi terveyttä sen eri elämänvaiheissa ja -tilanteissa.

Uusi Purina ONE Small Dog Senior 8+ on kehitetty erityisesti yli 8-vuotiaille pienikokoisille koirille. Maukas resepti sisältää runsaasti kanaa ja laadukkaita proteiineja sekä kohtuullisen määrän rasvaa, mikä auttaa pienikokoisen seniorikoiran ihannepainon ja nivelten terveyden ylläpitämisessä. Lisäksi se auttaa pitämään koirasi hampaat terveinä ja luut vahvoina sen koko eliniän ajan.

Nestle Purina ONE kuvituskuva advertoriaaliin

Kokeile PURINA ONE koiranruokaa nyt 3 viikon ajan ja huomaa näkyvä muutos koirasi hyvinvoinnissa.

Elinvoimaa ja energiaa

Korkealaatuinen ja tasapainoinen Purina ONE -täysravinto antaa koirallesi lisää energiaa ja elinvoimaa.

Terve ruoansulatus

Purina ONE -tuotteet ovat erittäin hyvin sulavia ja niiden koostumus edistää ravinteiden tehokasta imeytymistä – mikä näkyy pienempinä ja kiinteämpinä jätöksinä.

Kiiltävä turkki, pehmeä iho, kirkkaat silmät

Koirasi turkki kiiltää, sen iho tuntuu pehmeältä ja silmät ovat kirkkaat Purina ONE -ravinnon omega 3- ja omega-6-rasvahappojen ja tärkeiden vitamiinien ja kivennäisten ansiosta.

Terve ja onnellinen

Purina ONE -ravinnon ainutlaatuinen vitamiini- ja antioksidanttiyhdistelmä tukee koirasi luonnollista vastustuskykyä ja auttaa koiraa pysymään terveenä nyt ja tulevaisuudessa.

Kokeile: 3 viikon testi | Purina ONE Dog