Uutuudet
Fazerin vatsaystävälliset leivät

Fazerin vatsaystävälliset leivät

Fazerin vatsaystävälliset leivät on vatsalle lempeä leipäperhe, joka sopii myös useimmille herkkävatsaisille sekä FODMAP-ruokavaliota noudattaville.

Fazerin vatsaystävälliset leivät vastaavat useisiin terveystrendeihin. Niissä korostuvat maku, terveys ja hyvinvointi.

Fazer Vatsaystävällinen Hiivaton Siemenleipä

Mehevä siemenleipä on täynnä hyvää tekeviä siemeniä, jyviä ja kauraa. Sen leivontaan ei ole käytetty lainkaan jauhoja tai leivinhiivaa. Viljasta 100% on vatsalle hellää kauraa ja lisäksi taikinassa on käytetty ravintorikkaita auringonkukan-, pellavan- ja chiansiemeniä. Siemenleipä sisältää runsaasti terveellisiä tyydyttymättömiä rasvahappoja ja 8 % kuitua.

fazer vatsaystavallinen siemenleipa 680

Fazer Vatsaystävällinen Ruis

Maailman ensimmäinen ruisleipä, jonka FODMAP-hiilihydraattipitoisuutta on alennettu. Ainutlaatuinen, Fazerin omaan innovaatioon perustuva taikinajuuri pilkkoo suuren FODMAPeista pois, jolloin leipä sopii useammalle herkkävatsaiselle kuin tavallinen ruisleipä. Tavallinen ruisleipä sisältää FODMAPeja noin 1-2 g/100 g mutta Vatsaystävällinen Ruis -leivässä niitä on vain noin 0,5 g/100 g. Uudessa leivässä on nyt mukana myös vatsalle lempeää kauraa!

fazer vatsaystavallinen ruis 680

Fazer Vatsaystävällinen Kaura

Vatsaystävällinen Kaura -leipä sisältää vatsaa hellivää kotimaista täysjyväkauraa neljässä eri muodossa - hiutaleina, jauhoina, jyvinä ja kuituna - eikä lainkaan vehnää. Leipä on leivottu kotimaisesta täysjyväkaurasta ja mukana on myös reilusti siemeniä, jotka antavat rouheutta ja hyvää makua.

fazer vatsaystavallinen kaura 680

Fazer Vatsaystävällinen Gluteeniton sämpylä

Gluteeniton leipä soveltuu gluteenittomaan ja täysin vehnättömään (keliaakikot ja allergikot) ruokavalioon sekä FODMAP-ruokavaliota noudattaville. Leipään käytetyt jauhot ja muut raaka-aineet ovat luontaisesti täysin gluteenittomia eikä leivonnassa ole käytetty lainkaan lisättyä sokeria, vehnätärkkelystä tai kauraa. Rouheutta leipään tuovat auringonkukan- ja kurpitsansiemenet.

fazer vatsaystavallinen gluteeniton 680