Fazerin vatsaystävälliset leivät

Fazerin vatsaystävälliset leivät

Päivitetty 17.8.2020

Fazerin vatsaystävälliset leivät on vatsalle lempeä leipäperhe, joka sopii myös useimmille herkkävatsaisille sekä FODMAP-ruokavaliota noudattaville.

Fazerin vatsaystävälliset leivät vastaavat useisiin terveystrendeihin. Niissä korostuvat maku, terveys ja hyvinvointi.

Fazer Vatsaystävällinen Hiivaton Siemenleipä

Mehevä siemenleipä on täynnä hyvää tekeviä siemeniä, jyviä ja kauraa. Sen leivontaan ei ole käytetty lainkaan jauhoja tai leivinhiivaa. Viljasta 100% on vatsalle hellää kauraa ja lisäksi taikinassa on käytetty ravintorikkaita auringonkukan-, pellavan- ja chiansiemeniä. Siemenleipä sisältää runsaasti terveellisiä tyydyttymättömiä rasvahappoja ja 8 % kuitua.

fazer vatsaystavallinen siemenleipa 680

Fazer Vatsaystävällinen Kaura

Vatsaystävällinen Kaura -leipä sisältää vatsaa hellivää kotimaista täysjyväkauraa neljässä eri muodossa - hiutaleina, jauhoina, jyvinä ja kuituna - eikä lainkaan vehnää. Leipä on leivottu kotimaisesta täysjyväkaurasta ja mukana on myös reilusti siemeniä, jotka antavat rouheutta ja hyvää makua.

fazer vatsaystavallinen kaura 680

Fazer Vatsaystävällinen Pehmeä

Vatsaystävällinen Pehmeä -leipä on sarjan uusin tulokas! Leivonnassa on käytetty muun muassa täysjyväkauraa, pellavansiemeniä, vehnäjauhoja sekä Fazerin patentoimaa ainutlaatuista LOFO-entsyymiä, joka pilkkoo vehnän sisältämän FODMAP-hiilihydraatin eli fruktaanin pienemmäksi.

fazer vatsaystavallinen pehmeä 680