Grillatut kebabit on viipaloitu valmiiksi ohuiksi siivuiksi, joten ne on nopea valmistaa. Parhaan tuloksen saat lämmittämällä kebabin uunissa tai pannulla. Näin kebab saa reunoihin hieman rapeutta pysyen kuitenkin mehevänä.
• Pannulla: Kuumenna pannu, lisää tilkka öljyä ja kaada koko pussin sisältö pannulle. Paista sekoittaen noin 4 minuuttia.
• Uunissa: Lämmitä uuni 250 °C:een. Levitä kebab uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 5-7 min, sekoita puolessa välissä.
• Mikrossa: Laita kebab lautaselle ja lämmitä mikrossa kuvun alla täydellä teholla noin 1,5 minuuttia.
Grillatut kebabit sopivat monenlaiseen ruuanlaittoon, kuten pitaleipiin, hampurilaisiin, pizzoihin ja salaatteihin.
Kolme nopeaa valmistusvinkkiä:
Pita Kebab tai Kebabhampurilainen. Lämmitä kebab ja leivät uunissa. Lisää leivän väliin kebab, salaattia ja jalapenosiivuja. Mausta esim. kebabkastikkeella.
Kebab-salaatti. Paista kebab pannulla tai uunissa. Tee salaatti. Lisää kebab salaatin joukkoon. Viimeistele jugurttikastikkeella, jossa turkkilaista jugurttia, kermaviiliä, tomaattipyreetä sekä suolaa ja pippuria.
Kebab-rieska uunissa. Voitele kaurarieska kevyesti. Lisää päälle reilusti kebabia, kirsikkatomaatteja ja juustoraastetta. Mausta sriracha-kastikkeella ja paista uunissa, kunnes juusto on sulanut.