
Iskender-kebab
Maistuisiko herullinen iskender-kebab? Siihen tarvitset vain valmiita kebablastuja, pitaleipiä, tomaattikastiketta sekä turkkilaista jogurttia. Niin helppoa!
3–4 annostaalle 15 min
Ainekset
3–4 annosta
- 1ps(300 g)Snellman grillattua kebabia
- 1rklrypsiöljyä
Tomaattikastike
- 1tlk(390 g)Pirkka paseerattua tomaattia, chili
- 2tlsokeria
- 1/2tlmustapippuria
- 1/2tlsuolaa
- (25 gPirkka voita)
Lisäksi
- 2(180 g)tomaattia
- 1/2pkt(à 400 g)Pirkka pitaleipää
- 1prk(200 g)Pirkka turkkilaista jogurttia
- tuoretta lehtipersiljaa
Valmistus
alle 15 min- Kaada paseerattu tomaatti kattilaan, lisää mausteet ja anna porista matalalla lämmöllä noin 5 minuuttia. Pyöristä kastike halutessasi voilla.
- Valmista kebab pakkauksen ohjeen mukaan joko öljyssä pannulla tai uunissa.
- Halkaise tomaatit ja paista pannulla leikkauspinta alaspäin muutaman minuutin ajan.
- Lämmitä pitaleivät pakkauksen ohjeen mukaan ja leikkaa saksilla neljään osaan. Revi palat vielä irti toisistaan.
- Lado pitaleipäpalat tarjoiluvadille ja lisää päälle kebab sekä tomaattikastike. Viimeistele turkkilaisella jogurtilla, paistetulla tomaatilla ja lehtipersiljalla. Tarjoa heti.
Kategoriat
Kokeile myös
- alle 15 min4,6(48 arvostelua)
- alle 15 min4,0(102 arvostelua)
- alle 15 min3,0(2 arvostelua)
Kommentoi
Teen uudestaan, tosi jees.