Ingmariini-uutuus on 100 % kasvipohjainen

Ingmariini-uutuus on 100 % kasvipohjainen

Päivitetty 30.5.2024

Mahtavia uutisia! Ingmariinin tuoteperhe täydentyy odotetulla uutuudella. Ingmariini® 100 % Kasvipohjainen on muiden Ingmariinien tavoin tehty parhaista raaka-aineista todellisille nautiskelijoille. Se on herkullista sisältämättä lainkaan voita tai mitään muutakaan eläinperäistä. 100 % kasvipohjainen on myös 100 % herkullinen!

Uutuus tarjoaa leivän päälle, paistamiseen ja leivontaan suussa sulavaa täyteläisyyttä. Rapsi-, shea- ja kookosöljyä sekä kauraa sisältävässä uutuudessa on Ingmariinin ominainen, nautinnollinen maku täysin kasvipohjaisesti. Luonnollisen hyvä maku syntyy täysin ilman lisäaineita.

Herkullinen vastaus kasvipohjaisten tuotteiden kysyntään

Suomessa kasvipohjaisten tuotteiden kysyntä kasvaa lujaa vauhtia. Uusi Ingmariini onkin suunniteltu vastaamaan tähän kysyntään mausta tinkimättä. Ingmariini® 100 % Kasvipohjainen sopii niin kasvissyöjille, vegaaneille kuin kaikille muillekin kulinaristeille. Koska hyvä maku kuuluu kaikille – ruokavaliosta riippumatta.

Makutestien menestyjä

Ingmariini-tuotteet ovat todellisen nautiskelijan valinta. Uuden Ingmariini® 100 % Kasvipohjaisen lisäksi tuoteperheeseen kuuluvat Ingmariini Normaalisuolainen, Ingmariini Merisuola, Ingmariini Vähärasvaisempi sekä Ingmariini Laktoositon.

Ingmariinin maku on kerännyt kiitosta kuluttajatutkimuksissa. Joulukuussa 2022 teimme makutestin, jossa 120 suomalaista levitekäyttäjää maisteli Ingmariini Normaalisuolaista (Ipsos 12/2022, N=120). Näistä maistelijoista jopa 94 % piti Ingmariinista. Todistetusti hyvää, nauti sinäkin!

Helpommin lajiteltava rasia

Kaikki Ingmariini-tuotteiden rasiat ovat käteviä ja helpommin lajiteltavia. Ingmariini-rasian pahvikääre on helppo erotella muovisesta pikarista. Puhdistetun kannen ja sisäosan voi kierrättää muovinkeräyksessä, kääre kuuluu pahvinkeräykseen ja välikansi sekajätteeseen.