Kesäkuun parhaat uutuudet

Kesäkuun parhaat uutuudet

Kesäkuun 2018 parhaat tuoteuutuudet saapuvat K-ruokakauppoihin! Löydätkö suosikkisi heti?

Alpen No Added Sugar -myslit

Tuntuvatko monet kaupan mysleistä liian makeilta, mutta et jaksaisi paahtaa omaakaan mysliä? Alpenin ihanista makeuttamattomista mysleistä on nyt saatavilla marjaisat uutuusmaut: Mustikka-Kirsikka-Manteli ja Mansikka-Vadelma-Karpalo. Makeuttamattomissa mysleissä on vain marjojen ja hedelmien oma luontainen sokeri. Jokainen kulhollinen on terveellinen ja vielä maukaskin - olisiko parempaa aamiaista tai kevyttä välipalaa?

Alpen myslit

Knorr Veggie Snack Primavera Penne

Hyvä välipala on yhdistelmä laadukkaita raaka-aineita helpossa ja nopeasti nautittavassa muodossa. Knorr Veggie Snack Primavera Penne on tasapainoinen yhdistelmä kasviksia, hyviä hiilihydraatteja, terveellisiä siemeniä sekä mielenkiintoisia makuja. Veggie Snack -tuotteet ovat täydellinen kaveri kiireessä - ne valmistuvat viidessä minuutissa ja kuppiin tarvitsee lisätä vain kiehuva vesi!

Primavera penne

Pirkka Parhaat Premium Pils 5,2 % 0,5 l

Pirkka Parhaat Premium Pils 5,2% on kesän 2018 kausituote, jota valmistaa Suomen Mikkelissä sijaitseva pienpanimo. Premium Pils on rapsakka, raikas ja keskitäyteläinen kesäolut, joka sopii yhteen muun muassa pizzan, kalan, kanan ja salaattien kanssa. Premium Pilsin jälkimaku on viipyilevän katkera ja monivivahteinen. Tätä uutuusolutta myydään 0,33 litran lasipullossa.

Premium Pils

Pirkka greippilonkero 5,5 % & Pirkka karpalolonkero 5,5 % 0,33l tlk 6-pack

Uudet vahvemmat greippi- ja karpalolonkerot ovat raikkaita, kesään sopivia juomia. Saatavana 6-packissa sekä yksittäisinä tölkkeinä.

Pirkka lonkerot

Pirkka laktoosittomat kuningatartuutti ja appelsiini-vaniljatuutti

Pirkka laktoosittomat jäätelötuutit ovat kesän uutuusherkku, joista kannattaa nuolaista ennen kuin tipahtaa! Appelsiini-vaniljatuutti sisältää vaniljakermajäätelöä ja appelsiinikastiketta, kuningatartuutti puolestaan vaniljakermajäätelöä ja mustikka-vadelmakastiketta.

Laktoosittomat tuutit

Pirkka Parhaat siemennäkkileipä 210 g

Pirkka Parhaat siemennäkkileivässä yhdistyvät paahteiset siemenet, ruis ja kaura. Rapea siemennäkkileipä on maukasta sellaisenaan, keittojen ja salaattien kanssa, myös osana alkupaloja tai juustotarjotinta. Tuote sisältää siemeniä 62 %.

Siemennäkkileipä

Pirkka Parhaat saariston gouda 400 g

Pirkka Parhaat saariston gouda on ahvenanmaalaisten juustomestarien taidonnäyte, joka valmistetaan suomalaisesta maidosta. Tämä sisältä kypsytetty, pyöreäkoloinen puolikova gouda on maultaan täyteläinen ja aromikas.

Saariston gouda

Pirkka Fiesta salaattisekoitus 150 g

Pirkka Fiesta salaattisekoitus on värikäs ja maukas, sellaisenaan käyttövalmis salaattisekoitus, joka on valmiiksi huuhdeltu. Pirkka Fiesta salaattisekoitus sopii hyvin pohjaksi grillikauden salaatteihin. Lisää joukkoon esimerkiksi halloumia tai grillijuustoa sekä tuoreita kasviksia!

Fiestasalaatti

Pirkka grillijuusto chili 250 g

Pirkka grillijuusto saa tänä kesänä rinnalleen chilillä maustetun version. Grillijuusto ei sula lämmitettäessä ja sopiikin erityisen hyvin juuri grillattavaksi ja paistettavaksi. Herkullinen grillijuusto maistuu esimerkiksi salaateissa ja burgereissa.

Grillijuustot

Pirkka pehmotyynyt kaura 6kpl/340g

Pirkka pehmotyynyissä maistuu lempeä kaura. Kuohkea ja pehmeä leipä on koko perheen mieleen sellaisenaan tai paahdettuna.

Pehmotyynyt

Pirkka minimuffinivuoka 60kpl

Pirkka minimuffinivuoissa valmistat söpöjä pieniä muffineja ja kuppikakkuja. Tavallista pienemmät muffinit ovat hyvä valinta esimerkiksi juhliin, joissa on monenlaista eri tarjottavaa.

Minimuffinivuoka

Pirkka grillausvälineet

Pirkka-sarja on täydentyy uusilla grillausvälineillä. Pizza paistuu pizzakiven päällä rapeaksi joko grillissä tai uunissa. Halsterissa grillaat kätevästi niin kasviksia, kaloja kuin lihaakin. Massintähkien syöminen taas käy siististi maissipiikkien avulla.

Pirkka grillaustarvikkeet