Uutuudet
Maaliskuun parhaat uutuudet

Maaliskuun parhaat uutuudet

Maaliskuun 2019 parhaat tuoteuutuudet saapuvat K-ruokakauppoihin!

Arla kaikki uudisuneet alakuva

Arla Luonto+: Suomen ensimmäiset kartongista valmistetut jogurttipurkit

Arla Luonto+ jogurttipurkit muuttavat uuteen ympäristöystävälliseen kartonkipurkkiin. Jogurttipurkki on helppo kierrättää kansineen kartonkikeräyksessä. Arjessa se tarkoittaa entistä vähemmän sekajätettä ja entistä helpompaa kierrätystä.

Lue lisää

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Kariniemen Rintafilee 600g Chainpack 680x300

Kariniemen® Kananpojan rintafilee maustamaton 4 x 150 g annospakkaus

Kariniemen vastaa nyt kuluttajien toiveeseen tuomalla markkinoille uuden, innovatiivisen pakkauksen, jossa kananpojan fileet ovat yksittäin pakattuna. Kätevä annospakkaus sisältää neljä yksittäin pakattua 150 gramman maustamatonta kananpojan rintafileetä.

Lue lisää

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

kinder jaatelot2 680x300

KINDER Bueno, Stick ja Sandwich Ice Cream

Rakastettu KINDER on nyt myös jäätelöperhe! Maaliskuussa kauppoihin saapuva herkullinen KINDER Bueno -tuutti hurmaa täyteläisellä hasselpähkinäjäätelöllä, -kuorrutteella ja suklaapaloilla. Uudet KINDER-jäätelöpuikko ja -keksijäätelö ovat erityisesti lasten ja lapsiperheiden suosikkeja.

Lue lisää

Grandiosat alakuva

Mehevän maistuvat uutuuspizzat: Grandiosa Extra!

Uusissa, herkullisissa Grandiosa Extra pizzoissa on enemmän täytettä ja enemmän makua – juuri kuten suomalaiset pakastepizzan ystävät haluavat. Niissä on myös suomalaisten suosima ohut ja rapea, kiviuunissa paistettu pohja. Mehevän maukkaat uutuudet on saatavana kahdessa maussa: Pepperoni-Mozzarella ja Kebab. Maista ja ihastu, koska enemmän on enemmän!

Lue lisää

HK 680x300

HK Karkeaksi jauhettu naudan rinta ja HK Hienoksi jauhettu naudan sisäpaisti

Helmikuussa HK toi markkinoille kaksi uutta, todellista premium-luokan jauhelihaa: HK Karkeaksi jauhettua naudan rintaa ja HK Hienoksi jauhettua naudan sisäpaistia. Uutta ovat myös näiden jauhelihojen pakkaukset. Molemmat jauhetut lihat on pakattu kartonkirasiaan, kuitenkin niin, että jauheliha on hygieenisesti muovikääreessä. Muovia on 80 % vähemmän kuin perinteisessä muovisessa jauhelihapakkauksessa.

Lue lisää

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

sunmaid rusinat 680x300

Sun Maid Sour Golden -rusinat

Sun-Maidin uudet, sopivan kirpeät rusinat on kuivattu kalifornialaisista vaaleista rypäleistä ja maustettu luontaisilla aromeilla. Kirpeytensä rusinat saavat omenahaposta. Mansikan- ja vesimeloninmakuiset Sour Golden -rusinat eivät sisällä lisättyä sokeria ja ovat mainio vaihtoehto välipalaksi, herkutteluhetkiin tai luontaista energiaa tuomaan. Naposteltavaa riittää moneen herkkuhetkeen, sillä rusinat myydään kuuden 38 g rasian pakkauksessa.

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

omo pyykinpesukapselit 680x300

OMO Color ja Pure pyykinpesukapselit

OMO Color ja Pure -pyykinpesukapseleiden tiivistetty koostumus ja valmiiksi annosteltu pesuaineen määrä tekevät niistä helppoja ja siistejä käyttää, ilman ylimääräistä jätettä. Kapseleissa on raikas tuoksu sekä tuttu OMOn teho tahroja vastaan. Pyykinpesukapseleiden pakkauksessa on lapsilukko ja ne on käsitelty kitkerällä aineella, jotta lapset eivät vahingossa niele tuotetta. Pudota kapseli pesurummun pohjalle, lisää pyykit koneeseen, pese ja nauti raikkaan puhtaasta lopputuloksesta.

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Pirkka kiviuuni pizzat

Pirkka Parhaat kiviuunipizzat 370-465g, pakaste

Pirkka Parhaat kiviuunipizzat ovat aitoja ja laadukkaita pizzoja suoraan Italiasta. Pomodorini e Mozzarella on klassinen mozzarella-tomaattipizza, jonka kruunaa aito mozzarella di Bufala -juusto. Verdure alla griglia taas on yhdistelmä grillattuja kasviksia ja gorgonzola-juustoa. Diavola kiviuunipizzassa maistuvat mausteinen pepperonisalami, punasipuli, paprika sekä tietenkin täyteläinen mozzarella. Kokeile ja löydä suosikkisi!

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Risellat alakuva

Risella valmisriisit lime-korianteri, kookos-sitruunaruoho ja täysjyväriisi-monivija valmisseos 200 g

Jokaisen suomalaisen kotitalouden luottoriisi Risella on nyt saatavilla myös valmiiksi kypsennettynä moderneissa kerta-annospusseissa! Risella valmisriisi on hetkessä valmis lisuke, joka säilyy avaamattomana huoneenlämmössä. Tuote ei sisällä säilöntäaineita, ja sen valmistuksessa on käytetty vain luontaisia aromeja. Riisiä ei tarvitse enää itse keittää, joten aikaa säästyy rutkasti ja kattilakin säilyy puhtaana. Arki siis helpottuu! Lisäksi ruokahävikin määrä vähenee koska valmisriisi-pussi kulutetaan kerralla. Risella valmisriisiä löytyy kolmena erilaisena, veden kielelle tuovana makuvaihtoehtona.

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Ehdotuksia valikoimaan? Jätä meille toiveesi tai palautteesi tästä.