Knorr Snack Pot uudistuu ja tuoteperhe kasvaa!

Knorr Snack Pot uudistuu ja tuoteperhe kasvaa!

Julkaistu 1.4.2021

Knorr Snack Pot on täydellinen nopea lounas tai välipala kiireiseen päivään. Lisää vain kuuma vesi, odota 5 minuuttia ja nauti maukas ja lämmin välipala nopeasti suoraan Snack Pot -kupista. Knorr Snack Pot on myös helppo ottaa mukaan evääksi.

Keväällä koko Knorr Snack Pot -tuoteperhe kokee pakkaus- ja reseptiuudistuksen. Knorr Snack Pot -pakkaukset saavat uuden raikkaan ulkoasun, joka myötäilee Knorr-brändiuudistusta. Tämän lisäksi pakkausten kierrätys on tehty entistä helpommaksi lisäämällä pakkaukseen selkeät kierrätysohjeet.

Myös Knorr Snack Pot -reseptit ovat kokeneet uudistuksen, jonka myötä tyydyttyneen rasvan, lisätyn sokerin sekä suolan määrää on vähennetty. Suurin osa Knorr Snack Poteista toimii reseptiuudistuksen myötä hyvänä kuidun ja/tai proteiinin lähteenä. Reseptiltään uudistetut Knorr Snack Potit ovatkin ravintoarvoiltaan entistä parempia kuitenkaan muuttamatta niiden tuttua, herkullista makua.

Knorr Snack Pot -tuoteperhe on saanut joukkoonsa kaksi uutuustuotetta: Snack Pot Tomaatti & Pekonin ja Snack Pot Pinaatti & Juuston. Snack Pot -uutuuksien pasta on 100 % täysjyväpastaa, joten kuitu ja hyvä maku löytyvät nyt helposti samasta pakkauksesta.

Testaa uudistuneet Knorr Snack Potit!

Knorr Snack Pot kuvituskuva 680x450