Knorr Snack Pot uudistuu ja tuoteperhe kasvaa!

Knorr Snack Pot uudistuu ja tuoteperhe kasvaa!

Knorr Snack Pot on täydellinen nopea lounas tai välipala kiireiseen päivään. Lisää vain kuuma vesi, odota 5 minuuttia ja nauti maukas ja lämmin välipala nopeasti suoraan Snack Pot -kupista. Knorr Snack Pot on myös helppo ottaa mukaan evääksi.

Keväällä koko Knorr Snack Pot -tuoteperhe kokee pakkaus- ja reseptiuudistuksen. Knorr Snack Pot -pakkaukset saavat uuden raikkaan ulkoasun, joka myötäilee Knorr-brändiuudistusta. Tämän lisäksi pakkausten kierrätys on tehty entistä helpommaksi lisäämällä pakkaukseen selkeät kierrätysohjeet.

Myös Knorr Snack Pot -reseptit ovat kokeneet uudistuksen, jonka myötä tyydyttyneen rasvan, lisätyn sokerin sekä suolan määrää on vähennetty. Suurin osa Knorr Snack Poteista toimii reseptiuudistuksen myötä hyvänä kuidun ja/tai proteiinin lähteenä. Reseptiltään uudistetut Knorr Snack Potit ovatkin ravintoarvoiltaan entistä parempia kuitenkaan muuttamatta niiden tuttua, herkullista makua.

Knorr Snack Pot -tuoteperhe on saanut joukkoonsa kaksi uutuustuotetta: Snack Pot Tomaatti & Pekonin ja Snack Pot Pinaatti & Juuston. Snack Pot -uutuuksien pasta on 100 % täysjyväpastaa, joten kuitu ja hyvä maku löytyvät nyt helposti samasta pakkauksesta.

Testaa uudistuneet Knorr Snack Potit!

Knorr Snack Pot kuvituskuva 680x450