Knorr  Veggie Snack Primavera Penne

Knorr Veggie Snack Primavera Penne

Knorr Veggie Snack Primavera Penne on täydellinen välipala, kun et halua tehdä kompromissia maun, helppouden ja terveellisyyden välillä.

Laadukas kasvisvälipala 5 minuutissa

Hyvä välipala on yhdistelmä laadukkaita raaka-aineita helpossa ja nopeasti nautittavassa muodossa. Knorr Veggie Snack Primavera Penne on tasapainoinen yhdistelmä kasviksia, hyviä hiilihydraatteja, terveellisiä siemeniä sekä mielenkiintoisia makuja. Veggie Snack -tuotteet ovat täydellinen kaveri kiireessä - ne valmistuvat viidessä minuutissa ja kuppiin tarvitsee lisätä vain kiehuva vesi!

Tuote säilyy lämpimässä ja on siksi myös helppo ottaa mukaan päivän ajaksi ja nauttia näppärästi, kun sopiva hetki koittaa. Knorr Veggie Snack on täydellinen välipala, kun et halua tehdä kompromissia maun, helppouden ja terveellisyyden välillä.

Herkullista pastaa ja värikkäitä kasviksia

Knorr Veggie Snack Primavera Penne-maun herkullisuus syntyy maukkaasta penne-pastasta sekä kasviksista, joita on pastan joukossa reilun kokoisina paloina. Tomaatti, porkkana, vihreät herneet ja pavut sekä purjosipuli ja sipuli maistuvat välipalassa. Knorr Veggie Snack Primavera Pennen raaka-aineet ovat kestävän kehityksen mukaisesti viljeltyjä.