Hyppää sisältöön
Lisää vain kahvi. Tai jääpalat. Tai molemmat.

Lisää vain kahvi. Tai jääpalat. Tai molemmat.

Päivitetty 1.4.2025

Mikäs tuote tämä on? No, riippuu ihan sinusta. Se voi olla salainen ainesosasi täydellistä jääkahvia valmistaessasi, kun sekoitat sitä vahvan kahvin ja jääpalojen kanssa. Voit myös vaahdottaa siitä höyryävän kauralatten. Tai säväyttää sillä kahvikuppostasi töissä. Voit myös halutessasi juoda sitä suoraan tölkistä!

Vaniljalta maistuva iKaffe on täydennetty vitamiineilla (D-vitamiini, riboflaviini, B-12) sekä kalsiumilla ja se sisältää rypsiöljyä ja kauran luontaisesti sisältämää rasvaa. Juoma on maidoton ja soijaton.

Karamellin makuinen iKaffe on täydennetty vitamiineilla (D-vitamiini, riboflaviini, B-12) sekä kalsiumilla ja se sisältää rypsiöljyä ja kauran luontaisesti sisältämää rasvaa. Juoma on maidoton ja soijaton.

Karamellinmakuinen jäälatte

Oatly FI 25 Kesko Retail Media Drink HorchataLatte 680x680px

Ainekset:

  • 100 g jääpaloja
  • 200 ml Oatly iKaffe Caramel -juomaa
  • 1 tuplaespresso (40 ml) tai muu mieleisesi kahvi (kapseli/pika)

Ohje:

  1. Täytä iso lasi jäillä.
  2. Kaada Oatly iKaffe Caramel -juomaa jäiden sekaan, jättäen hieman tilaa espressolle.
  3. Kaada juuri valmistettu espresso varovasti kaurajuoman päälle.

Vinkki! Kaada aina kaurajuoma ensiksi jäiden päälle! Tämä estää lämmintä espressoa sulattamasta jäitä liian nopeasti, mikä taas tekisi kahvista vetisen. Pienen ripauksen ylellisyyttä saat lorauttamalla kinuskikastiketta lasiin ennen jäiden laittamista.

Oatly maustetut iKaffe Barista -juomat K-Ruoan-verkkokaupasta!