Lotus Quick & Chic - 7 vinkkiä talouspaperin käyttöön

Lotus Quick & Chic - 7 vinkkiä talouspaperin käyttöön

Päivitetty 6.8.2018

Erityisen imukykyinen ja kosteana vahvuutensa säilyttävät Lotus Quick & Chic -talouspaperiarkit ovat helppo ja tehokas apu moneen hätään. Nappaa 7 näppärää käyttövinkkiä arjen askareisiin!

1. Puhtaammat ikkunat

Lisää valoa kotiin! Pyyhi ensin pintapöly ja -lika pois, jonka jälkeen pesu kannattaa aloittaa ulkolasista. Voit myös itse pesussa hyödyntää talouspaperia. Kuivaa vielä talouspaperilla lopuksi ikkunat reunasta reunaan.

Ikkuna

2. Steariinitahra helposti irti pöytäliinasta

Kovaksi kuivuneet steriinitahrat ovat ikäviä yllätyksiä pöytäliinassa. Steariini imeytyy talouspaperiin, kun laitat paperiarkin tahran päälle ja painelet miedosti lämpimällä silitysraudalla. Iloitse kynttiläillallisista huoletta myös jatkossa!

3. Punaviinitahra pöytäliinasta mutkattomasti pois

Punaviinilasi on kaatunut yhdellä jos toisella useammankin kerran. Ei hätää, tärkeintä on ensin imeä talouspaperin avulla kaikki ylimääräinen neste pois. Tämän jälkeen taputtele tahraa hapollisella kivennäisvedellä ja pese liina. Avot!

Punaviinitahra

4. Siistimpää ruoanlaittoa

Ennakoi ruonlaiton jälkeistä sotkua - vuoraa pöytätaso hieman kostetetulla talouspaperilla ja laske ruoanlaittovälineet suoraan talouspaperin päälle. Hieman kostutettu arkki pysyy helposti paikallaan ja lopuksi on helppo hyödyntää samaa paperia murujen ja mausteiden rippeiden pyyhkimiseen.

5. Rapsakkuutta evässalaattiin

Joudutko usein pettymään lounastauolla kun evääksi pakattu salaatti on vetistä? Talouspaperin avulla salaatti pysyy rapeana pidempääkin, kun laittaa pohjalle yhden talouspaperin imemään ylimääräisen nesteen itseensä.

Salaatti

6. Maistuvampaa lihaa

Useiden lihojen valmistuksessa jää lihan päälle paljon ylimääräistä rasvaa. Laske esimerkiksi pannulla paistuneet rapsakat pekonit ennen tarjoilua talouspaperin päälle ja nauti paremmasta makuelämyksestä!

7. Unohda vetiset perunat

Perunoista tulee helposti vetisiä, jos kattilaan jää liikaa vettä keittämisen jälkeen. Kun perunat on keittetty, voi kannen ja perunoiden väliin laittaa talouspaperin, joka imee ylimääräisen kosteuden perunoista, nam!