Keitetyt uudet perunat
- Valmistusaikaalle 30 min
Varhaisperunat ovat kesän ensimmäisiä perunoita, jotka nostetaan kesken kasvukauden. Ohutkuoriset perunat voi syödä kuorineen.
Ainekset
1 kg | varhaisperunoita tai |
vettä tai | |
suolaa tai |
Valmistus
alle 30 min
Pese perunat kylmässä vedessä ja harjaa ne huolellisesti puhtaiksi juuriharjalla.
Lisää perunat merisuolalla ja tillinvarsilla maustettuun veteen. Vettä tulee olla sen verran, että perunat peittyvät juuri ja juuri.
Keitä perunoita kannen alla 15–20 minuuttia, perunoiden koosta riippuen. Valuta keitinvesi pois.
Nosta kattila hetkeksi takaisin liedelle ylimääräisen kosteuden haihduttamiseksi. Voit myös peittää perunat talouspaperilla tai keittiöpyyhkeellä ja nostaa kannen päälle. Anna perunoiden kypsyä höyryssä loppuun. Tarjoa perunat voin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,5(55 arviota)
- alle 30 min4,1(87 arviota)
- 30 - 60 min4,5(110 arviota)
- alle 30 min4,0(358 arviota)
- alle 30 min4,0(24 arviota)
- alle 30 min
- alle 30 min4,3(3 arviota)
- 30 - 60 min3,8(15 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,4 (20 arviota)