Nautiskelujuoma hakusessa? Pienet Pirskeet!

Nautiskelujuoma hakusessa? Pienet Pirskeet!

Päivitetty 30.6.2022

Tutustu uuteen alkoholijuomatuoteperheeseen nimeltä Pirske. Tarjolla on kaksi raikasta makua: Pirske vadelma-ginijuoma 4 % sekä Pirske appelsiini-rommijuoma 4 %.

Toisinaan me suomalaiset olemme kovia kainostelemaan. Kaikkein upeimmat vaatteemme säilömme kaapin perukoille parempaa hetkeä odottelemaan – perintökristallilaseista puhumattakaan. Vaatimaton kansanluonteemme ei aina anna meille lupaa heittäytyä, hullutella tai hauskuutella.

Uusi nautiskeluvalmis alkoholijuoma Pirske haluaa innostaa suomalaisia ottamaan ilon irti nyt eikä paremmalla ajalla. Erityiseen hetkeen kun ei aina tarvita erityistä syytä. Vaikkapa viimein aikaiseksi saatu moppaus tai ensimmäistä kertaa onnistunut lehtitaikina ovat täysin päteviä kippistelynaiheita. Pirske on suunniteltu ihan kaikenlaisiin pirskettä huutaviin hetkiin – mitään pois rajaamatta. Aivan kuten elämä, myös Pirske on yksinkertaisesti ihanaa.

Pirske 680x300

Kotimainen ja simppeli valinta

Pirske on alkoholijuomayhtiö-Anoran tuotekehityksen tulos, ja se valmistetaan Rajamäellä. Pirskeen miedot alkoholijuomasekoitukset on suunniteltu kuluttajille, jotka kaipaavat yksinkertaisia ja raikkaita makuja – tavoitteena oli luoda maukas ja helposti lähestyttävä valmis cocktail kirjavaan alkoholijuomasekoitushyllyyn. Anoran kuluttajatutkimusten mukaan suomalaiset kaipaavat juomahyllyyn selkeästi kotimaista, yksinkertaista juomaa jossa on tuttu, raikas maku.

Pirske-alkoholijuomissa maistuvat tuttujen marjojen ja hedelmien lisäksi rommi ja gin, joiden käyttäminen valmiissa juomasekoituksissa perinteisen vodkan sijaan on maailmanlaajuisesti trendikästä. Pirske appelsiini-rommijuomassa lämmin ja hedelmäinen tuoreen appelsiinin maku yhdistyy makeahkoon rommiin, mikä on omiaan luomaan aurinkoisen rantalomafiiliksen kuin Karibialla konsanaan. Pirske vadelma-ginijuomassa puolestaan makea vadelma yhdistyy raikkaalla tavalla ginin tuoreen katajan maun kanssa – makukokonaisuus tuo mieleen Suomen kesän, aurinkopiknikit nurmikolla sekä valoisat pohjolan yöt.

Molemmat Pirskeet maistuvat parhaimmalta jääkylminä nautittuina – joko suoraan pullosta tai kaadettuna jäiden päälle lasiin. Halutessasi juoman voi koristella joko appelsiiniviipaleella tai tuoreilla vadelmilla.

Pirske-juomat ostoskoriin K-Ruoka-verkkokaupasta