Kevyet ja raikkaat 5,5% B by Black Tower -uutuudet

Kevyet ja raikkaat 5,5% B by Black Tower -uutuudet

K-ruokakauppojen hyllyiltä on nyt saatavilla kevyitä matala-alkoholisia juomia. B by Black Towerin talven 2019 uutuudet ihastuttavat raikkaudellaan ja sopivat nautittavaksi niin seurustelun lomassa kuin kepeiden ruokien kumppanina.

B by Black Tower 5,5% valko-, puna- ja rosee ovat kevyitä olemukseltaan, mutta saksalaisella täsmällisyydellä tyylikkään tasapainoisia. Raikkaat juomat ilahduttavat kevyiden juomavaihtoehtojen ystävää.

Myös kevyet saksalaiset Black Tower B Secco -kuohuvat ovat alkuvuoden 2019 uutuuksia. Juomat ovat maltillisia alkoholipitoisuudeltaan ja kaloreiltaan mutteivat maultaan – ne ovat saksalaista puhdasta laatua parhaimmillaan.

B by Black Tower White 5,5%

Vaalea, vihertävänkeltainen juoma tuoksuu vihreille omenille, niittyleinikeille, hunajamelonille ja päärynälle. Suussa kuiva, miellyttävän hapokas ja kevyt kokonaisuus, jonka runsaan hedelmäinen makumaailma viipyilee raikkaana – matala-alkoholiseksi juomaksi todella yllättävän pitkään! Kepeä vaihtoehto sopii erinomaisesti seurusteluun ja pieneen naposteluun vaikkapa piknikille. Maltillisen alkoholin ja keveyden ansiosta myös olo pysyy keveänä.

Reseptivinkki: Mango-avokadosalaatti

B by Black Tower Rosé 5,5%

Vaalea, pinkkiin vivahtavan lohenpunainen juoma tuoksuu vienoille mansikoille, karviasmarjoille, vesimelonille ja naapurin pihalta tuoksuville nuorille koivunlehdille. Suussa kuivahkoa ja runsaan hedelmäistä kokonaisuutta kantaa raikas, miltei pirskahteleva hapokkuus. Jälkimaku on hyvin viinillinen mutta kevyt: keväiset hedelmät ja raikas verigreippimäinen hapokkuus vuorottelevat ihmeteltävän pitkään saaden sommelierin myöntämään, että kokonaisuus on tasapainoinen ja tyylikäs – ilman alkoholin lämmittävää tuntemusta.

Reseptivinkki: Lämmin mozzarellasalaatti

B by Black Tower Red 5,5%

Kevyen rubiininpunaisen juoman tuoksu on kuten värikin: heleä ja kutsuva. Siitä voi aistia vastapoimittua kirsikkaa, punaista luumua, mustikkaa ja vadelmaa – silmät kiinni saattaisi kuvitella tuoksuttavansa beaujolais noveaux’ta. Suussa ryhdikkäät hapot ja pehmeät tanniinit kesyttävät nopeasti alun makean marjaisuuden tehden kokonaisuudesta kuivan ja raikkaan. Jälkimaku on miellyttävästi suuta kuivattavan karpalomainen. Kokonaisuudessa on kaikki viinilliset elementit tanniineja unohtamatta, mutta ilman alkoholin tuomaa painoa. Kevyt, nuorekas juoma, joka ei etuliitteitä kaipaa.

Reseptivinkki: Pelmenit lihatäytteellä

Black Tower B White Secco 5,5%

Vaaleankeltaisen juoman tuoksu on runsas ja varsin rieslingmäinen: päärynää, vaaleita kukkia ja hunajaa säestää vihreän omenan vaha. Suussa puolikuivan, kevyesti kuplivan juoman makua hallitsee makea kypsä omenaisuus, ja lempeä hapokkuus tekee kokonaisuudesta kepeän ja helposti lähestyttävän. Puhdas, konstailematon ja nautinnollinen tapaus kevyeen kilistelyyn ja hyvään fiilikseen!

Reseptivinkki: Kasvissushit

Black Tower B Rosé Secco 5,5%

Kevyt ruusunmarjanpunainen juoma tuoksuu runsaan mansikkaiselle, vadelmaiselle, omenaiselle ja lempeän yrttiselle. Suussa puolikuivan viinin runsas mansikkainen hedelmäisyys kevenee lempeällä hapokkuudella ja keveillä kuplilla, ja jälkimaku jättää suuhun punaisen omenan ja mansikan lisäksi puhtaan, teeskentelemättömän kepeän fiiliksen. Nautitaan sellaisenaan tai pikkusuolaisten kaverina!

Reseptivinkki: Tomaatti-ricottapiirakka

interbrands b tower miedot2 680x300