Nugatti - herkuttele suoraan purkista tai käytä leivontaan

Nugatti - herkuttele suoraan purkista tai käytä leivontaan

Päivitetty 29.12.2020

Nugatti on makea hasselpähkinöiden, kaakaon ja maidon sekoitus, josta pitävät niin lapset kuin aikuisetkin.

Nyt lanseerattaviin tuotteisiin kuuluu sileitä ja rouskuvampia kaakaolevitteitä sekä myös vegaaninen ja vähemmän sokeria sisältävä levite. Kaikki tuotteet valmistetaan ilman palmuöljyä ja UTZ-sertifioidusta kaakaosta.

Vastuullisempi vaihtoehto herkutteluun

Nugatin kiitelty resepti on salainen, mutta Nugatti koostuu pääasiassa sokerista, auringonkukkaöljystä, hasselpähkinästä, maidosta ja kaakaosta. Vuonna 2012 Nugatti poisti kuluttajien toiveesta palmuöljyn kaikista tuotteistaan ja korvasi sen auringonkukkaöljyllä. Nugatti-tuotteissa käytetty kaakao on UTZ-sertifioitua, ja myös vegaanista ruokavaliota noudattaville löytyy oma kaakaolevite Sjokade. Orkla on valmistanut Nugatti-tuotteita Oslon tehtaallaan jo 1970-luvulta lähtien.

Kuusi makean erilaista purkkia

Nugatti hasselpähkinä-kaakaolevite on se aito ja alkuperäinen Nugatti, mutta valikoimasta löytyy jokaiselle se oikea. Miltä kuulostavat esimerkiksi suolaisen makea kaakaolevite rapeilla maissirakeilla tai helposti levittyvä ja kuohkea Nugatti Air, josta saa täydellisen lisän leivonnaisten koristeluun.
Vegaaninen, ilman pähkinää valmistettu Sjokade sisältää 30 % vähemmän sokeria ja Nugatti Max puolestaan 40 % vähemmän sokeria vastaaviin kaakaolevitteisiin verrattuna. Kätevä Nugatti-tuubi sopii täydellisesti vaikka retkelle mukaan.

Nugatti-tuotteet ovat saatavilla vain K-ruokakaupoista.

Nugatti-reseptivinkki