Hasselpähkinä-suklaapullat eli nutellapullat
Nutellapullat täytetään hasselpähkinä-kaakaolevitetteellä. Leivo herkkupullat muffinivuokiin ja koristele hasselpähkinöillä ja raesokerilla. N. 0,30€/annos.
- 16 kpl
- yli 60 min
Ainekset
16 kpl
- 2 1/2dlPirkka maitoa
- 25ghiivaa
- 1kananmuna
- 1dlsokeria
- 1tlsuolaa
- 1/2rklkardemummaa
- n. 7 1/2dlPirkka vehnäjauhoja
Täyte
Voiteluun ja pinnalle
- 1kananmuna
- raesokeria
Lisäksi
Valmistus
yli 60 min- Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää muna, sokeri, suola ja kardemumma. Lisää jauhot vähitellen ja alustamisen loppuvaiheessa pehmeä rasva. Alusta taikina tasaiseksi, käsistä irtoavaksi. Anna kohota kaksinkertaiseksi lämpimässä paikassa liinalla peitettynä.
- Kauli kohonnut taikina jauhotetulla pöydällä 30 x 60 cm:n kokoiseksi levyksi. Levitä hasselpähkinä-kaakaolevite tasaisesti levyn pinnalle.
- Kääri levy rullaksi ja leikkaa rulla viipaleiksi. Nosta viipaleet paperivuokiin leikkauspinta ylöspäin. Kohota pellillä liinan alla hyvin.
- Voitele kohonneet pullat munalla. Ripottele pinnalle rouhittuja hasselpähkinöitä ja raesokeria. Paista pullia 225 asteessa 10-12 minuuttia.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Teemat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi