Raikkaat Hartwall Hard Seltzer uutuudet

Raikkaat Hartwall Hard Seltzer uutuudet

Päivitetty 25.3.2024

Hard seltzerit ovat kevyitä alkoholijuomia, joissa yhteen kietoutuvat maustettu hiilihapotettu vesi ja alkoholi. Nosteessa oleva juomakategoria on kasvanut trendien innoittamana – vähäsokerisuus ja raikkaus ovat tällä hetkellä valtteja. Hard seltzereiden laajassa makukirjossa korostuvat marjaisat ja hedelmäiset variantit.

Kevyet ja raikkaat Hard Seltzerit

Hard seltzerit ovat raikkaita ja vähäkalorisia juomasekoituksia. Yksinkertaisuudessaan hard seltzerit ovat maustettua hiilihapotettua vettä alkoholilla terästettynä. Hard seltzerit lukeutuvat mietoihin alkoholijuomiin sisältäen alkoholia tyypillisesti 4–5 prosenttia. Hard seltzerien tunnuspiirteisiin lukeutuu vähäinen sokerisuus. Makeutusaineet eivät myöskään kuulu hard seltzerin reseptiin, vaan kyseessä on mahdollisimman luontaisista raaka-aineista luotu juomasekoitus. Vesi ja makuaineet saavat aikaan sen, että juoman kalorit ovat käytännössä peräisin sen sisältämästä alkoholista.

Hard Seltzerit kasvattavat suosiotaan

Hard seltzerin juuret juontavat Yhdysvaltoihin, missä se nousi suosioon 2010-luvun alkuvuosina ja on siitä lähtien levinnyt ympäri maailmaa. Kevyt ja maustettu hiilihapollinen alkoholijuoma alkoi herättää huomiota, kun kuluttajat etsivät vaihtoehtoja perinteisille oluille ja makeille juomille. Kasvava kiinnostus matalakalorisia ja vähäsokerisia juomavaihtoehtoja kohtaan siivitti hard seltzerit nopeaan suosioon. Myös hyvin kevyt ja raikas maku on tehnyt hard seltzereistä monien suosikkijuoman.

Hartwallin Hard Seltzerit ovat raikas vaihtoehto illanistujaisiin tai saunajuomaksi

Hartwallin uudet Hard Seltzerit saavat raikkautensa Salpausselän soraharjujen suodattamasta vedestä, sekä luonnollisista vadelman, limen ja persikan mauista. Hartwallin Hard Seltzer -juomiin ei ole lisätty sokeria tai makeutusaineita, ja kaloreita 0,33 litran tölkissä on vain alle 85 kcal. Juomat sopivat raikkaaksi vaihtoehdoksi niin illanistujaisiin, saunajuomaksi, ruokapöytään, piknikille kuin juhlahetkiin. Suomessa valmistetut Hartwall Hard Seltzer juomat ovat avainlipputuotteita.

Uutuudet löytyvät nyt kaupoista ja saatavilla on kolme raikkaan herkullista makua: lime, persikka ja vadelma.