Hyppää sisältöön
Rapeaa paahtuvuutta ja täysjyvän hyvyyttä

Rapeaa paahtuvuutta ja täysjyvän hyvyyttä

Julkaistu 29.7.2024

Paahtoleipä on kaikille tuttu juttu. Tuoksu, maku, rapeus – aijai. Kaikenlaista leipää voi toki paahtaa, mutta parhaan paahtokokemuksen takana on tarkkaa kehitys- ja leipomistyötä. Sellaista tehdään, jotta Vaasan Isopaahto pysyisi yhtä maukkaana ja suosittuna kuin tähänkin asti. Se paahtuu pinnalta herkullisen rapeaksi ja sisältä sopivan pehmeäksi. Sellaista paahtoleipää on ilo nauttia vaikka pelkän voinokareen kera.

vaasan kesko isopaahto kuvituskuva 680

Juuri oikea paahtuminen taataan sillä, että viipaleet on leikattu tismalleen oikean paksuisiksi. Lisäksi Vaasan Isopaahto säilyy pitkään tuoreena – ja täysin ilman säilöntäaineita.

Vaasan Isopaahto on isosti maukas, rapea ja riittoisa. Siitä sen nimikin. Isosta pakkauksesta riittää helposti koko perheelle.

Koska Vaasan Isopaahto on koko perheen suuri suosikki, myös sen terveellisyys on tärkeä juttu. Uutuustuotteemme – Vaasan Isopaahto Täyshyvä – onkin mainio valinta, sillä se on leivottu täysjyvästä ja on siksi erityisen runsaskuituinen. Leipään ei myöskään ole lisätty sokeria. Hyvyys jatkuu silti (tietenkin) myös maun puolella: terveellisyys ei vähennä maukkautta. Siksi kutsummekin tätä oivallista uutuutta Täyshyväksi ja kehotamme pistämään sen paahtimeen heti, kun olet sen saanut kaupasta kotiisi kannettua.