Suomen rakastetuin ruisleipä

Suomen rakastetuin ruisleipä

Julkaistu 11.5.2018

Vaasan Ruispalat leivottiin ensimmäisen kerran vuonna 1991 ja se nousi nopeasti maamme rakastetuimmaksi ruisleiväksi.

Vaasan Ruispalan suosion salaisuus lienee ainutlaatuisissa maussa, herkullisessa sitkeydessä ja taikinajuuressa. Vaasan Ruispalat on leivottu intohimolla ja siinä maistuu suomalainen leivonta-osaaminen ja 100% kotimainen vilja. Ruispalaa leivotaan Vaasan leipomoissa ympäri Suomen.

Tiesitkö, että Vaasan Ruispalojen Suomen valloitukseen ovat vaikuttaneet omat K-ruokakauppiaamme? Vaasan Ruispalat esiteltiin alkujaan K-kauppiaspäivillä 1990-luvun alussa. Ruispalat saivat siellä erittäin hyvän vastaanoton K-ruokakauppiailta ja kauppojen leipäosaston hoitajilta. Yksi menestyksen salaisuuksista oli Vaasan Ruispalojen tuoreus. K-kauppiaspäivien jälkeen Vaasan Ruispalat päätettiin lanseerata valtakunnallisesti ja niiden valmistus aloitettiin useimmissa Vaasan leipomoissa. 

Vaasan Oy on suomalainen leipomoalan yritys. Vuodesta 1849 lähtien leiponut Vaasan on Suomen toiseksi vanhin leipomo. Vaasan leipoo kaikki Suomessa valmistamansa ruisleivät sataprosenttisesti kotimaisista ruisjauhoista. Lue lisää Ruispaloista Vaasan sivuilta >>