Uutuudet
Kun ostat, autat.

Kun ostat, autat.

Lotus, Libero, Libresse ja TENA ovat mukana tukemassa SOS-Lapsikylän toimintaa.

Ostamalla nyt marraskuussa K-kaupoista Lotus, Libero, Libresse tai TENA -tuotteen, tuet SOS-Lapsikylän toimintaa Suomessa.

ESSITY SOS21 680x350px nosto essitykaikki

Lisäksi marras-joulukuun ajan Lotus Soft Embo ja Lotus Emilia -kampanjapakkauksissa jaetaan tarinoita toisista välittämisestä ja huolenpidosta sekä SOS-Lapsikylän tärkeästä työstä suomalaisten lapsiperheiden tukena. Oman tarinansa kertoo mm. SOS-Lapsikylän tukiperheenä toimiva Suvi. Suvi on tukiperheen äiti, joka on kasvanut itsekin tukiperheessä. Suvi kertoo mitä välittäminen tarkoittaa hänen arjessaan, ja miten tärkeää välittäminen on hänen kohtaamilleen lapsille:

”Mun mielestä lapselle ei voi koskaan olla liikaa rakastavia aikuisia elämässään, ja mulle on aina ollut tärkeää, että mä olen se ihminen, joka välittää. Se antaa mulle energiaa. Monessa tilanteessa, yksikin aikuinen joka välittää voi tehdä muutoksen. Siksi on mahtavaa, että jokainen voi tukea SOS-toimintaa tekemällä hyviä valintoja.”

ESSITY SOS21 680x350px nosto Lotus

Lotus Soft Embo ja Lotus Emilia –kampanjapakkauksista löydät marras-joulukuun ajan myös SOS-Lapsikylän perhehoidon sosiaaliohjaaja Satun sekä ihan jokaista meistä auttamaan kannustavien Matin ja Reinon tarinat.

ESSITY SOS21 680x350px nosto FEMCARE

Lotus on yksi SOS-Lapsikylän pääyhteistyökumppaneista jo vuodesta 2011 alkaen. Lotuksen, Liberon, Libressen ja TENAn tuki kohdistetaan suomalaisten lasten auttamiseen SOS-Lapsikylän kautta.

ESSITY SOS21 680x350px nosto Libero