Starbucks Chilled Coffee -jääkahvin klassikkomaut nyt myös isommassa pakkauksessa

Starbucks Chilled Coffee -jääkahvin klassikkomaut nyt myös isommassa pakkauksessa

Julkaistu 30.6.2022

Kahviloiden suosikki, Starbucks Chilled Coffee -jääkahvi on nyt saatavana myös suuremmassa 750 ml Starbucks® Multiserve -kotipakkauksessa. Nauti niin paljon tai vähän kuin haluat vaikkapa kotona yhdessä ystävien tai perheen kesken.

Kaksi suosikkimakua 750 ml pakkauksessa

Kaksi rakastettua makua, Caffè Latte ja Caramel Macchiato ovat nyt saatavana uudessa Starbucks® Multiserve -pakkauksessa. Käytännöllinen pakkauskoko tarjoaa enemmän kahvia ja enemmän ihania kahvihetkiä, tutusta mausta tinkimättä.

Caffè Latte -maitokahvijuoma on virkistävä sekoitus Starbucks-espressoa ja samettista maitoa. Caramel Macchiato -maitokahvijuoma on puolestaan hemmotteleva sekoitus vahvaa espressoa, kermaista maitoa ja voista, pehmeää karamellin makua.

Starbucks Multiserve Kesko FB 1080x1080 2022 3105

Starbucksin aito intohimo kahvia kohtaan näkyy aidossa halussa tuottaa paras mahdollinen maku jokaiseen kupilliseen. Molemmat Starbucks-maitokahvijuomat on valmistettu Starbucks 100 % sertifioidusta arabica-kahvista vastuullisia Coffee and Farmer Equity (C.A.F.E) -toimintamalleja noudattaen. Uudet jääkahvit on UHT-käsitelty, niissä on korkea kofeiinipitoisuus (47 mg/100 mg) ja ne nautitaan kylmänä.

Kierrätettävä kotipakkaus

Ajattelemme ympäristöä. Uusi pakkaus on käytännöllisen kokonsa lisäksi 100 % kierrätettävissä. Uudet pakkauksemme ovat ISCC- että FSC-sertifioituja.

Starbucksin herkulliset maitokahvijuomat ovat ihanan viilentäviä ja ilahduttavat etenkin kesän helteillä! Kokeile ja ihastu!