K-ruokakauppojen valikoimiin Starbucks jauhe- ja papukahvit

K-ruokakauppojen valikoimiin Starbucks jauhe- ja papukahvit

Julkaistu 28.5.2018

K-ruokakauppojen valikoimiin lanseerataan neljä uutta Starbucks-tuotetta, joista kolme on jauhettuja kahveja ja yksi kokonaisia kahvipapuja. Suomi on kolmas maa Euroopassa, joissa nämä tuotteet tulevat vähittäiskauppojen myyntiin.

-Suomalainen kahvikulttuuri on muuttumassa nopeasti ja nykyisin suomalaiset juovat arkikahvinaan hyvin monentyyppisiä kahveja. Uudet Starbucks jauhekahvit ja kahvipavut ovat loistava laajennus K-ruokakauppojen kahvivalikoimaan, sillä nyt asiakkaille tarjoutuu helppo tapa päästä nauttimaan ainutlaatuisesta kahvielämyksestä myös kotona, sanoo Keskon päivittäistavarakaupan kahvista vastaava tuoteryhmäpäällikkö Sari Mäkelä.

-Tiedämme suomalaisten juovan enemmän kahvia henkilöä kohden kuin missään muualla maailmassa, joten meille tämä on loistava tilaisuus tuoda premium-tason kahvimme myös suomalaisille kahvinystäville. Olemme tyytyväisiä, että K-ruokakauppojen kanssa tehtävän yhteistyön avulla läsnäolomme Suomessa kasvaa edelleen, kertoo Starbucksin Euroopan, Afrikan ja Lähi-Idän toimintojen sChannel Business Development  yksikön senior manager Patrik Lundell.

Uusien Starbucks-kahvituotteiden vähittäismyynti on jatkoa Starbucksin ja Keskon keväällä solmitulle yhteistyölle kahviloiden avaamisesta K-ruokakauppojen yhteyteen. Ensimmäinen Starbucks-kahvila avattiin Espoossa K-citymarket Sellon yhteyteen lokakuussa 2015.

Starbucks-kahvituotteet K-ruokakaupoissa:

  • Starbucks FairTrade Espresso Roast (200g, kahvipapu)
  • Starbucks Caffe Verona (200g, jauhekahvi)
  • Starbucks House Blend (200g, jauhekahvi)
  • Starbucks Colombia (200g, jauhekahvi)

Jos jotain Starbucks-kahvituotteista ei vielä löydy K-ruokakaupastasi, voit kysyä oman kauppasi K-kauppiaalta tuotetta valikoimiin.

Starbuks kahvi