Texmex toimii myös tapaksena

Texmex toimii myös tapaksena

Päivitetty 22.11.2017

Old El Pason uutuudet tuovat texmexin uudelle tasolle, ja tutut Meksikon maut maistuvat nyt myös hauskoina sormisyötävinä.

Rennot pikkusyötävät trendikkäästi

Old El Pason syksyn suosikit, Mini Stand ‘N’ Stuff™ tortillat sekä Mini Stand ’N’ Stuff tacokuoret ovat pikkujoulujen, uudenvuodenjuhlien ja muiden illanistujaisten taattu hitti! Jokainen tietää, että pikkusyötävät tuntuvat aina piirun verran juhlavammilta ja niitä tulee huomaamattakin kerättyä lautaselle melkoinen kasa. Juhlien isäntää tai emäntää ilahduttaa se, miten helppoa hauskojen texmex-tapasten valmistus onkaan. Romukoppaan voi heittää myös mielikuvat maukkaista, mutta välillä hieman sotkuisista tortillakesteistä: Mini Stand ‘N’ Stuff™-sarjan suupalakokoiset tacot ja tortillat ovat vähintään yhtä herkullisia kuin isommatkin serkkunsa, mutta kenenkään juhlamekolle ei pääse putoamaan kastiketta, ja huulipunakin säilyy virheettömänä! Old el paso täytekuva 2

Reseptivinkit texmex-tapaksiin

Uusin tulokas Stand ’N’ Stuff tuoteperheeseen on pikkuruiset Mini Stand ’N’ Stuff tacokuoret, jotka tulivat kauppoihin syksyllä 2017. Tasainen litteä tacokuoren pohja on saanut inspiraation menestyksekkäästä Stand ’N’ Stuff tuoteperheen muotoilusta. Suupalakokoinen vaihtoehto perinteisille tacokuorille on helppo täyttää ja nauttia. Kokeile perinteisen jauhelihatäytteen lisäksi nyhtöpossua tai tulisenkirpeää kalacevicheä! Old El Pason valmiit Spice Mix-mausteseokset ja salsat maustavat pikkuherkut. Trendikkäin illanistujaisten tarjoilupöytä syntyy buffetista, jossa kukin saa täyttää oman taconsa haluamallaan tavalla!

Minitacojen pehmeämpi kaveri on Mini Stand ’N’ Stuff tortillavene, johon on erityisen helppo kerätä erilaisia täytteitä. Perinteiset texmex-täytteet guacamole, pico de gallo ja chilikastike saavat rinnalleen jännittäviä makuja esimerkiksi mangosalsan tai tulisen majoneesin muodossa. Kasvissyöjän tortillatäyte syntyy kikherneistä maustettuna Old El Paso Taco Spice Mix-mausteseoksella.

Old el paso tacot