Uutuudet
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Twinings Cold In’fuse - kevyen luonnollista makua

Twinings Cold In’fuse - kevyen luonnollista makua

Twiningsin uudet kylmän veden haudukkeet ovat luonnollinen, sokeriton tapa lisätä makua veteen. Tutustu nyt!

Riittävästä nesteen saannista on tärkeä huolehtia ympäri vuoden, ei pelkästään kesähelteillä. Monelle vesi on paras juoma kehon nestetasapainosta huolehtimiseksi. Twinings Cold In’fuse kylmän veden haudukkeet antavat juomavedelle kevyen maun auttaen näin nauttimaan tarpeeksi vettä päivän aikana.

Raikas ja terveellinen janojuoma on helppo kantaa mukana niin toimistolle kuin salillekin – tiputa vain yksi Cold In’fuse -kylmähaudukepussi vesipulloon, ravista ja nauti! Voit jättää kylmähaudukepussin vesipulloon ja lisäillä siihen vettä koko päivän ajan. Maustettu vesi on hyvä nauttia 8 tunnin kuluessa.

Twinings Cold In’fuse on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, eikä se sisällä sokeria tai makeutusaineita. Aloituspakkaus pitää sisällään juomapullon (500 ml) sekä kolme erillistä kylmän veden haudukepussia.

Kylmähaudukkeista löytyy neljä herkullista makuvaihtoehtoa:

Yksi purkki sisältää 12 kylmähaudukepussia. Twinings Cold In´fuse kylmän veden haudukkeet ovat saatavilla vain K-ruokakaupoista.

Twinings alakuva