Suosikkijogurtit nyt laktoosittomina

Suosikkijogurtit nyt laktoosittomina

Päivitetty 3.5.2021

Koko Valiojogurtti® tuoteperhe on nyt laktoositon – uusista juotavista jogurteista tuttuihin klassikkomakuihin ja eksoottisempiin Makuja maailmalta -jogurtteihin.

Tuotteet muuttuvat laktoosittomiksi toukokuun aikana.

Hyviä uutisia! Jääkaapilla ei tarvitse enää pohtia, mitä jogurttia kukin voi ottaa, kun koko Valiojogurtti® tuoteperhe sopii nyt myös laktoosittomaan ruokavalioon. Jogurtti on kätevä ja maistuva välipala. Nauti sellaisenaan tai koristele jogurttikulhosi vaikkapa marjoilla, banaaniviipaleilla ja myslillä. Voit myös surauttaa smoothieksi vaikkapa marjakeiton ja kauraleseiden kanssa.

Rakastettu Valiojogurtti® maistuu sukupolvelta toiselle

Muistatko, miten hauskaa oli nuolaista jogurttipurkin kansi? Tai jännittää, saako sen kokonaisena irti? Makumuistot voivat kestää jopa koko eliniän. Tuttu ja turvallinen Valiojogurtti® maistuu juuri siltä kuin omassa lapsuudessakin. Se on valloittanut suomalaisten sydämet jo yli 50 vuoden ajan.

Suosituimmat Valiojogurtti® maut ovat jo vuosikymmeniä säilyneet samoina: hedelmäpommi, mansikka ja banaani pitävät pintansa vuodesta toiseen. Valikoimasta löytyvät niin kätevät annospikarit kuin 1 kg perhepakkaukset.

Rakastetut klassikkomaut mansikka ja banaani ovat nyt saatavilla myös juotavina välipaloina. Juotavien jogurttien isosta pakkauksesta riittää useampaan lasilliseen. Makuja maailmalta -sarjan kiinnostavat kausimaut taas tuovat tuulahduksia eri maiden ruokakulttuureista. Valiojogurtti® valmistetaan Valion Riihimäen ja Oulun tehtailla suomalaisesta maidosta.

Valiojogurtti 680x300px

Edelläkävijä laktoosittomissa tuotteissa

Valiolla on pitkät perinteet tuotekehityksessä, ja laktoosittomissa maitotuotteissa Valiolla on tehty maailmanluokan innovaatioita. Tuotekehityksen lähtökohtia ovat kuluttajan kuunteleminen, herkullinen maku ja ravitsemuksellisesti hyvät tuotteet. Kun nobelisti A. I. Virtanen johti Valion laboratoriota, ohjenuoraksi vakiintui ajatus hyvinvoinnin lisäämisestä innovaatioiden avulla, ja yhä edelleen Valio haluaa olla terveyttä ja hyvinvointia edistävien tuotteiden kansainvälinen edelläkävijä.

Kilon Valiojogurtti® pakkaukset ovat sataprosenttisesti kasvipohjaisia: kartonki tehdään puusta, ja tuotetta suojaava ohut muovikerros valmistetaan sokeriruokoteollisuuden jätteestä eli kasvin ylimääräisistä osista.