Suomalaisten ikisuosikkeja Valiolta

Suomalaisten ikisuosikkeja Valiolta

Päivitetty 5.9.2019

Valio Gefilus mehut, Valio A+ jogurtit ja Valio kuohukermat ovat suomalaisten kestosuosikkeja.

Monipuoliset Valio Gefilus® mehut

Maitohappobakteerit voi nauttia raikkaasti Valio Gefilus® marja- ja hedelmämehujen muodossa. Näissä Helsingin Pitäjänmäessä valmistettavissa marja- ja hedelmämehuissa on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja tuotteen ja makujen suhteen. Käytä niitä sellaisenaan tai vaikka smoothien pohjana!

Uudehkot Valio Gefilus® lähde mehut ovat makuelämys, jossa yhdistyvät mehun hedelmäisyys ja puhtaan veden raikkaus. Mehut sisältävät 30 % vähemmän lisättyä sokeria kuin tavanomaiset sokeroidut mehut ilman lisäaineita tai keinotekoisia makeutusaineita. Pehmeät Valio Gefilus® samettinen mehut olivat aiemmin tunnettu mehumaitona. Myös samettisissa mehuissa on 30 % vähemmän lisättyä sokeria kuin tavanomaisissa sokeroiduissa mehujuomissa. 

Kaikki Valio Gefilus® tuotteet sisältävät ainutlaatuista Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteeria ja D-vitamiinia, maitotuotteet myös kalsiumia ja mehut C-vitamiinia. Nauti Valio Gefilus® tuotteita päivittäin osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Luonnonvoimaa Valio A+™ jogurteista

Luonnon omaa hyvää tarjoavasta Valio A+™ jogurttiperheestä löydät tuoreesta ja raikkaasta suomalaisesta maidosta valmistettuja vaihtoehtoja jokaiseen makuun.  

Ikisuosikin Valio A+™ luonnonjogurtin rinnalla on hieno valikoima erilaisia maustamattomia ja maustettuja jogurtteja. Uusin tuote on ihanasti hunajalla makeutettu Valio A+™ hunajainen jogurtti. Monen lempituote maustamattomista jogurteista on nykyään Valio A+™ kreikkalainen luonnonjogurtti, raikas ja samalla ihanan täyteläinen. Valio A+™ lisäaineettomissa jogurteissa on puolestaan kaikki mitä luonnollisuutta arvostava kuluttaja haluaa välipalaltaan. Herkullinen maku, lisäaineettomuus ja maltillisesti makeutta aidolla sokerilla.

Valio A+ on aito ja rehellinen jogurtti, jossa parhaat maut ovat puhtaita ja yksinkertaisia. Valio A+™ jogurtit ovat ihania aamu-, väli- ja iltapalalla sellaisenaan tai oman maustamisen pohjana. Jogurtit toimivat erinomaisesti myös smoothiessa ja esim. tuorepuuroissa.

Valio kuohukerma on kermojen aatelia

Täyteläisellä Valio kuohukermalla luot ylelliset kastikkeet, eikä moni perinneruoka maistuisi lainkaan samalta ilman sitä. Se sopii hyvin vaahdotettuna jälkiruokiin ja leivonnaisiin sekä sellaisenaan ruoanvalmistukseen.

Turengissa valmistettu tuote on laktoositon ja siksi se sopii lähes kaikille. Kätevän korkillisen pakkauksen ansiosta Valio kuohukermaa on helppo käyttää ja tuotteella on pitkä säilyvyysaika.  Valion suosituin kuohukerma onkin monen suomalaisen luottotuote ja sillä onnistut aina!