Anvisning − Så här beställer du i webbutiken K-Ruoka

Anvisning − Så här beställer du i webbutiken K-Ruoka

Päivitetty 25.9.2023

Många K-mataffärer tillhandahåller en webbutik, där du kan beställa varor för leverans direkt hem till dörren eller för avhämtning i butiken. Vi väljer alltid de färskaste varorna till våra kunder.

Det är lätt att beställa

1. Välj din butik

Din e-butiksbeställning kommer att levereras från en närliggande K-matbutik. För att se sortimentet i butiken som levererar till dig, välj först en butik som passar dig i butiksmenyn:

 • Vill du hämta din beställning i butiken? Gå till fliken ”Avhämtning” och sök efter den butik som passar dig bäst.
 • Vill du beställa hemleverans? Gå till fliken ”Hemleverans”, ange postnumret för den adress du vill beställa till och välj en butik bland sökresultaten.

2. Logga in

 • Om du skickar din beställning inloggad kan du bearbeta beställningen också efter att den har skickats. Beställningen kan bearbetas tills den tas till plockning i butiken.

 • Genom att logga in på tjänsten har du också tillgång till en smart inköpslista baserad på din egen köphistorik och möjlighet att betala för dina inköp med en online kortbetalning i förväg, beroende på vilka betalningsmetoder som erbjuds av den valda butiken.

3. Gör dina inköp

 • Plocka produkterna till köpkorgen ur butikens sortiment och välj, om vi får ersätta dem med andra, ifall de är slut vid plockningen. Ifall du inte hittar den produkt du söker i sortimentet, kan du lägga till den i din beställning genom att skriva in produktens namn och förpackningskod i fältet "Meddelande till butiken", så försöker vi leverera dig den. Observera, att du får varorna till leveransdagens pris. Inköpens slutliga pris kan alltså ändras.
 • Välj leveranssätt och -tid. Du kan hämta de färdigplockade varorna i butiken eller beställa dem för hemleverans. Leveranssätten är butiksspecifika.
 • Välj önskat betalningssätt. De tillgängliga betalningssätten är butiksspecifika.

4. Sänd beställningen

 • Din valda leveranstid bekräftas i samband med sändningen av beställningen. När du har sänt iväg beställningen får du en bekräftelse till e-posten på att den har mottagits.
 • Om du skickar din beställning inloggad, kan du bearbeta din beställning även efter att den har sänts, se punkten Bearbetning av beställning.

5. Hämta varorna i butiken eller ta emot dem vid din dörr.

 • Varorna kan hämtas på två olika sätt i våra butiker. Närmare information om hur varorna hämtas i din butik får du tillsammans med beställningsbekräftelsen.

 • Om du har valt betalning vid mottagning av inköpen, ska du vara beredd med betalkortet.

Tips för beställning
Bearbetning av beställning
Ersättning av varor
Skapa en favoritlista
FAQ
Läs mer om leveranssätt
Hämtningsätt 1 − inköpen levereras till din bil packade i lådor
Hämtningsätt 2 − inköpen väntar i automaten packade i plastkassar
Mottagning av hemleverans