Inköpen levereras till hemdörren från webbutiken K-Ruoka

Inköpen levereras till hemdörren från webbutiken K-Ruoka

Päivitetty 25.2.2020

Bor du långt från butiken och har ingen bil stående på gården? Skulle du vilja ha en större butiks sortiment närmare dig? Känns det tungt att bära tunga matkassar? Skulle du vilja planera och handla till nästa vecka i lugn och ro hemma på soffan? Vill du ha nya erfarenheter och upplevelser?

Klicka produkterna i korgen, så sköter vi resten

Många K-Ruoka-webbutiker erbjuder en populär hemleveransservice som underlättar och sparar värdefull tid i vardagen. Dina matinköp kan du även beställa till en annan adress utöver hemadressen, till exempel till stugan, arbetsplatsen eller till dina närståendes dörr, ifall postnumret finns på K-Ruoka-webbutikens verksamhetsområde. Du hittar tydliga anvisningar om hur du beställer i webbutiken här.

Leveranstid och priser för hemleverans

Leveranstiderna för hemleveransen är butiksspecifika och på helgdagar kan tiderna avvika från de normala. Inköpen kan du beställa för leverans till och med samma kväll, om det finns lediga leveranstider och beställningen skickas i god tid samma morgon. Beställningen kan du, om du så vill, skicka till exempel fyra veckor före den valda leveransdagen.

Priset för hemleveransen består av en omsorgsfull plockning av varorna och leverans av inköpen. Priserna varierar mellan olika butiker. Du kan kontrollera din butiks avgift för hemtransport här. I webbutiken är priserna på varorna och extrapriserna precis de samma som i den fysiska butiken.

Försäkra dig om att du befinner dig på K-Ruoka-webbutikens verksamhetsområde genom att skriva in leveransadressens postnummer här.

Betalning av inköpen på webben

Inköpen kan betalas med kort i samband med beställningen. Kortets giltighetstid kontrolleras med 1 euros täckningsreservering och den slutliga debiteringen sker först på leveransdagen.

gåTillWebbutiken-button